Flyttet på landet

Så blev min computer endelig sat til igen efter at have stået pakket ned i over 2 uger. Vi er lige flyttet på landet og skulle lige have lavet et kontor inden computerbord m.m. kunne komme på plads.


Så tror efterhånden jeg har glemt, hvordan man spiller poker for inden flytningen havde jeg fået nyt arbejde og det gjorde at jeg var temmelig bombet om aftenen og ikke lige var opsat på en masse poker, så er ved at været ret længe siden.
Men nu er vi så småt ved at komme på plads, og så skal der også snart spilles lidt poker igen og det skal både være online og live, da det godt nok også er længe siden jeg har spillet live.
Min drøm har altid været at komme til Vegas og spille, så det håber jeg snart bliver til noget… Skal bare lige vinde i Lotto først 😉

Synes godt nok også der er sket en del mens jeg har været “væk” med forskellige poker sites for læste noget om at FTP var blevet lukket osv.  Har ikke engang været inde og kigge om de stadig er lukket?

Nå men det var bare lige en lille hurtig update herude fra landet 🙂

 

 

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

One Response to Flyttet på landet

  1. Livesjuften says:

    Det behøves altså ikke være så dyrt at tage til Vegas – jeg var der ovre 10 dage i juli måned og boede på Luxor – inkl. fly og hotel kostede det lige knap 10.000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *