Ny stakedeal!

Som jeg skrev i min forrige blog, ville jeg skrive lidt om min nye deal på et senere tidspunkt.
Efter jeg stoppede mit tidligere BAP projekt, pga. jeg skulle bruge pengene, søgte jeg efter et alm. stake, da jeg ikke selve havde til at smide 50% af rullen denne gang.
Gevinsten fra sidste deal, gik til en drengerøvs tur til Malta, samt er der sat et ok beløb af til en ferie til min datter og jeg, og så var der selvfølgelig også lige div. regninger der blev betalt 🙂


Men jeg fik så et par gode tilbud, og der var bare et af dem jeg ikke kunne sige nej til, og ville jo helst ikke stoppe helt med at spille online poker, da det jo altid har været min ok udbytterige hobby.
Når jeg tænker tilbage, har jeg i hvert fald fået ret så mange ferier betalt af pokeren. Men jeg gør også det at jeg tit tager pengene ud, starter helt fra bunden eller får en stakedeal, for så at tage pengene ud igen. Så jeg kommer heller aldrig længere med pokeren, og det er sku egentligt fint med mig.

I år kommer jeg ud og rejse 4 gange, alle mere eller mindre betalt af poker, så hvem siger at det ikke kan betale sig at spille low-limit poker 🙂
En poker tur til Østrig for at spille nogle tours, hvilket endte med at være en ret dyr tur, da jeg spillede drunken cashgame hehe, derudover var jeg i Tyrkiet, Alanya med min store datter i juni, og skal som sagt på den tur til Malta med Pokernet og betfair, og så er der sat et ok beløb af til en ferie med min datter på et eller andet tidspunkt, når der dukker et godt tilbud op :).

Nå men tilbage til min nye deal 🙂

Dealen foregår på Ongame, da det også var der jeg sluttede min sidste deal og jeg føler mig godt tilpas derinde.
Bonussen var godt nok brugt, men mon ikke vi flytter skin på et tidspunkt, da der jo er mange gode bonusser og valuedeals rundt omkring på de forskellige poker sites.

Men dealen ser sådan her ud.

Startrullle: 2.500$
Vi spiller på 50nl indtil vi rammer 4.000$, hvor jeg kan begynde at tage skud på 100nl, i weekender samt omkring den første.
Vi deler overskuddet 60/40 i min favør.
Rakeback indgår obv. i dealen.

Så er der jo sikker mange der vil spørge, hvorfor det kan betale sig for en vindende spiller at “forære” 40% af gevinsten væk, når man i længden jo gerne skulle være vindende.

1. Jeg har ikke selv til at sætte ind til en 50nl rulle, og spiller MEGET bedre efter BRM. Gider ikke starte på 10nl.
2. Jeg har så ingen risiko, hvis jeg skulle blive ramt af hård varians i en periode. Det er jo uundgåeligt.
3. Jeg spiller bedre, når det er under “opsyn”, altså jeg kan ikke bare veksle mellem limits og spil.
4. Hellere 60% af NOGET, end 100% af ingenting 😉

Jeg har så ikke fået spillet så meget på den nye deal, da jeg har været meget træt på det sidste, pga. hård kostomlægning og mindst lige så hård træning, samt jeg vågner hver morgen kl. 5, uanset om jeg så er kommet i seng kl. 4 🙁
Sover dog videre, men den afbrudte søvn, gør bare en mere træt.

Jeg har lært at det kan være meget dyrt at spille når man er træt og umotiveret, hvilket jeg nok var i en grad da jeg smed næsten 1400$ på en weekend i sidste deal. :s

Nå men håber I har masser af skrub, og ønsker jer en fortsat god sommer.

Mvh
Glenn

This entry was posted in Cash Game. Bookmark the permalink.

One Response to Ny stakedeal!

  1. K_B_B says:

    Held og lykke champ, håber snart at se dig til noget livepokers omkring 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *