Mit BAP projekt er slut!!!

Jeg valgte i mandags at slutte mit BAP projekt på pokernet.dk, af 2 årsager.
Det har hele tiden været meningen at pengene skulle bruges på en ferie til min datter og jeg, og vi tager måske afsted i selve sommerferien i stedet for efter, som først var planlagt, da det næsten vælter rundt med billige afbudsrejser.

Den anden grund er at jeg havde en rigtig dårlig weekend og tabte faktisk over 1300$, hvilket så også gjorde at jeg ikke ville risikere at miste mere, da pengene jo var mærket til ferien.
Jeg købte nemlig den anden dag en drengerøvstur til Malta igennem pokernet, hvor den bare skal have fuld gas hele weekenden sammen med 9 andre pokernet´ere, dem fra pokernet og så nogen fra Betfair. Så det gjorde også et indhug i rullen.

Men det skal jo nok ikke brokke mig over, at have tjent til 2 rejser på ca. 2 mdr. 🙂

Jeg vil her ridse resultatet op for mit projektet.

Start: 1000$
RB: 1203.79$
Bonus: 500$
Cash: 2019.85$

I alt 4723.64$
– 1000$ startrulle

Overskud fra 3 maj til 12 juli. 3723$

På 47878 hænder
Samt 111 timer.

Da jeg så sådan set er broke på nettet, har jeg søgt efter en stakedeal og fik et par gode tilbud, hvoraf det ene var for godt til at jeg kunne sige nej, så det vil jeg skrive lidt om senere.

This entry was posted in Cash Game. Bookmark the permalink.

One Response to Mit BAP projekt er slut!!!

  1. Great post. I’m facing some of these issues as
    well..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *