Længste session

I cash i hvert fald og fornylig, har jo nok siddet længere i tours 😉
Men spillede 5 timer i nat, og synes egentligt jeg var frisk nok hele vejen.

Desværre endte sessionen i minus, men med RB var det egentligt ikke så galt, samt fik jeg spillet en 500$ bonus fri så det lunede også lidt på kontoen 🙂

Jeg må indrømme at jeg stadig er ret overrasket over, hvor meget rakeback egentligt har at sige. Da jeg spillede SNG, som jo ikke var så høje, betød det jo ikke det vilde, men i cash er det jo en kæmpe del af det hele.
Samt synes jeg det er fedt lige at få en ok stor overførsel til den første i måneden…..lidt lige som at få løn, jo flere timer man “arbejder” jo mere får man og kan selve spillet bare være lidt i plus eller EVEN er der jo lidt i det 🙂

Nå men 7, 9, 13 det skal bare fortsætte som det har gjort indtil videre, så er jeg fint tilfreds.

God weekend og fars dag 🙂

This entry was posted in Cash Game. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *