Mit skift til cashgame

Den 1. maj fik jeg den ide, at nu ville jeg sku over og spille lidt cash igen, men efter at have trukket en $2-3k ud i de forrige måneder, var min rulle efterhånden noget slatten. Men ok, havde jo også haft en fed tid med pokerrejsen til Østrig som nok var den største pengesluger grundet drunken cashgame og min store tørst, og så selvfølgelig de par live tours der blev spillet i DK.

Har altid løbende spillet lidt cash, men det er aldrig rigtigt gået så godt, for har simpelthen ikke haft rulle til det, og gad ikke sidde og spille alt for lavt, når det kun var for hyggen.
Det kender vi vel alle sammen? Skal man lige ind og hyggespille lidt, så bliver det jo nok ikke lige på 10nl vel!!

Havde f.eks 45$ stående på en klient som jeg fik spillet op i over 300$ på 100nl, men næste dag røg det hele igen så det fortæller også lidt om, hvor vigtigt det er at have en solid bankroll, da det jo for de fleste kører op og ned hele tiden, men bare kurven er oppe i den lange ende.

Jeg valgte at smide 500$ af til en cashrulle og solgte 50% i rullen så vi havde 1000$ at starte ud med, og planen var at der skulle spilles efter lidt løs BRM så det blev på 50nl vi startede.
3. maj begyndte jeg at spille på Full Tilt Poker da jeg havde 27% rakeback derinde og det startede da også med et par mindre cashes, men så røg jeg ind i lidt tilt, og smed ca. 550$ over 2 sessioner 🙁
Da jeg bagefter sad og tænkte det igennem, hvad der skete, kunne jeg egentligt godt se, hvad der var gået galt.
Jeg havde spillet mens jeg var træt og det er en meget meget dårlig kombination i poker, da man så er meget utålmodig og det kan ikke gå hurtigt nok med at vinde det tabte tilbage og så spiller man mange flere hænder.
Det er altid svært at se selv mens man sidder og spiller, for man mener jo selvfølgelig at de andre er klart dårligere end en selv, så de skal bare udspilles. Bare ikke nemt på TILT.

Så lad det være en lille reminder, spil aldrig når du er træt, ked af det, fuld eller simpelthen bare umotiveret. Det kan være dyrt.

Dagen efter kom jeg så 110$ op i en session men vi var stadig godt nede, og jeg tog beslutningen om at skifte til et skattefrit site med en god bonus og rakebackdeal.
For er der noget jeg er blevet klar over mens jeg har spillet cash den sidste måned, så er det at rakeback er absolut ikke at undervurdere i cashgame.
Da jeg spillede mest sng´s og tours var det jo slet ikke i nærheden af, hvad man “tjener” i cashgame.

At flytte dealen over på et andet site, var nok den bedste beslutning vi nogensinde havde taget, og vi startede også ud med at næsten komme even på de næste 5 dage, hvorefter der så lige kom et par minus sessions, men dem skal der også være plads til. Skulle bare lære at i stedet for at stoppe når jeg var 1-2 buyins oppe, skulle jeg blive ved med at spille så længe det kørte, og sætte bremsen lidt i når det gik dårligt,  for kunne jo se på sessionerne at når det gik godt vandt jeg lidt, og når det gik dårligt tabte jeg MEGET.
Det kunne jo ikke være rigtigt, men er stadig ikke blevet helt god til at blive ved med at spille videre når det går godt for er nok lidt en nærrigrøv og kan jeg f.eks lave 120$ på 13min igen, så er det jo en meget god timeløn hehe
Men det kommer jo nok. Tilgengæld synes jeg så at jeg er blevet bedre til at begrænse det lidt, når det så går dårligt. 🙂

Jeg vil lave en status side herinde også, hvor man kan følge projektet og så forhåbentligt tage mig sammen til få blogget lidt fra nogle sessioner også.

I min næste blog vil jeg lave en kort status over maj måned samt smide en lille graf op.

Hav en fantastisk dag.

This entry was posted in Cash Game. Bookmark the permalink.

One Response to Mit skift til cashgame

  1. Thanks, I’ve just been searching for information about this topic for a while and yours is the greatest I’ve discovered so far. However, what in regards to the bottom line? Are you sure in regards to the supply?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *