Sorry!

Ved godt jeg ikke er særligt god til at få skrevet herinde, og det er jo ikke engang fordi det behøver at tage så lang tid.
Men efter nogle stykker har punket mig i de sidste uger  for at få opdateret bloggen, må jeg hellere komme igang, så vil i løbet af de næste dage beskrive et projekt jeg gik i gang med her for et par ugers tid siden. Med CASH igen 😀

Jeg er da selvfølgelig et eller andet sted glad for at folk spørger om jeg ikke snart opdaterer, for det betyder jo rent faktisk at der er nogen der følger med herinde. 🙂

Jeg vil se om jeg ikke kan få skrevet lidt om Østrig og lidt fra Århus inden jeg laver mit blog om mit cash projekt, men bliver nok ikke så meget, da det jo ligger et stykke tilbage nu, og min hukommelse er desværre lige så hullet som en si.

Håber I alle derude har det godt, og I renser en masse fisk.

Hygge

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

One Response to Sorry!

  1. Brixen_dk says:

    Det lyder super..
    Os på tide ;)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *