Finalen på Munkebjerg

Fik et lift igen fra Odense, og vi var der i ok tid, så der ikke var noget kø eller noget.

Kom ind og fandt min plads, denne gang i kælderen eller hvad det var 🙂

På mit bord var det ret even med stacks, lige pånær en mega short på 6100, som i øvrigt ikke dukkede op, men personen blev stille og roligt blinded ud.
Jeg var kort død som en i f….. og ser faktisk slet ikke en eneste hånd da vi sad dernede, men ramte 2 par med Q[d] 6[s] som jeg havde i SB, med en enkelt limper.
Floppet kommer Q[c] 6[c] 3[c] og jeg checker den til BB, som stikker ud. Knappen folder og jeg reraiser og får potten.

Så bliver jeg rykket op til et bord oven på, med BigStack Christian Honore og chipleader Jonas Hüttel ved bordet og der er jeg mindst lige så kort død.

Får AK i BB og der bliver folded hele vejen rundt, så den blev ikke en gang spillet, men så næste gang jeg er i BB, raiser UTG Christian Honore til 5.500, med blinds 1000/2000 og kommer om til knappen som vælger at skubbe med ca. 19.000, jeg kigger ned i mine kort, og ser  A[d] K[d], som jeg så skubber ind over med mine sidste ca 30.000 og Christian caller.

Christian viser Q[s] Q[h] op, og knappen viser A[c] J[h] op.

Floppet giver mig et flush draw, men ingen hjælp på turn og river.

Ude som nr. 39 eller 40, med penge til 30.

Men som jeg ser det, så var der vidst ingen anden udvej end at skubbe der, da jeg ikke har chips til at vente på noget andet spot, og selvom Christian raiser UTG kunne han godt have været ude i noget sjov, da han raisede ret meget og han burde have læst mig som værende ret tight, da jeg ikke havde spillet nogen hænder på det bord. Skal lige siges at vi sad også på bord sammen på første spilledag.

Nå men lige hurtig ud og snakke i tlf. og så stødte jeg på manden der røg ud med A[c] J[h] og spurgte ham, hvor han boede henne af, da jeg et eller andet sted bare ville hjem, så jeg kunne nå at spille lidt søndagsturnering 😉
Han skulle til Esbjerg, og det endte med han smed mig af på Kolding station, hvor jeg lige akkurat nåede toget.
Det samme skete da jeg kom til Nyborg, jeg nåede lige nøjagtigt bussen, og stod af ved grillen, for at få lidt sund og nærende aftensmad oven på den hårde dag.

Men det var så fedt at være ude og spille live igen, så det er absolut ikke sidste gang i år.

Min drøm om WSOP lever endnu, selvom jeg har haft holdt et par års pause. 🙂
Over and out

This entry was posted in Live poker. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *