Slut på en god måned

Juni måned blev den bedste måned jeg har haft i min pokerkarriere. Med et + på over 15K$ og flere større resultater, er der ingen andre måneder som kan måle sig med denne. Det første resultat kom i en 50$ rebuy turnering på bwin med 50K guaranteed. Jeg fik en anden plads efter 5 hænder HU, og jeg klager ikke, selvom der er meget stor forskel på 1. og 2. pladsen. Derefter gik det meget nedad som du kan læse i min tidligere blog, men op igen på cashgame.

Grandtournament

Sidst på måneden skulle jeg spille grandtournament (1040$), som jeg kvallede mig til for lang tid siden. Det er 3. gang jeg spiller turneringen og jeg mener at det er en af de nemmeste turneringer på nettet, når vi snakker om buy-ins på over 100$. Jeg startede om fredagen som klart er den bedste dag at starte på. Jeg fik ikke verdens bedste start, og røg ned på 7K efter 2 timer. Derefter gik det op, og jeg var endda oppe og runde 55K. Jeg sluttede min dag på 42K og var klar til at spille om søndagen.

Søndag

Jeg startede min dag med at ro 6 timer i kajak, og derved få en masse frisk luft så jeg blev mentalt klar.. Da jeg kom hjem fik jeg mig en lille lur, og så var jeg ellers klar.

Jeg fik et rigtig godt bord til at starte med, og fik spillet en del små puljer. Lige pludselig samler jeg 55 op og en ultra tight spiller vælger at click-raise som han før har gjort med rigtig stærke hænder. En spiller caller og jeg betaler også. Floppet viser en 5er og jeg checker da jeg håber han better hårdt ud som han før har gjort. Han better fuld pot, og jeg vælger bare at calle. Turn giver mig et fuldt hus, og jeg checker igen, hvorefter han raiser meget stort igen, og jeg skubber all in. Han betaler og viser KK og jeg ryger over 100K…

Alt begyndte at gå godt jeg jeg kom et godt stykke over 200K.. Efter at have været kortdød i en periode, får jeg KK back to back og får min stack på over 500K..

Med 18 mand igen ligger jeg på en 5. plads og det ser lige pludselig godt ud. Desværre gik det ikke så godt som forventet og jeg måtte se mig slået ud som nr. 14 og 8300$ rigere. Gevinsten skal dog deles med en pokerven som jeg har en deal med (:

NL400

Jeg er begyndt at spille meget mere NL400 efter min rulle er vokset en del.. Her har jeg også lavet en lille video, og jeg vil meget gerne have kommentar til den (:
NL400 Video

Ellers er jeg begyndt at skære lidt ned på mit spil og kun spille når jeg virkelig kan mærke at jeg spiller 100% koncentreret og næste måned skulle derfor gerne blive endnu bedre.

Westergaard

This entry was posted in Westergaard. Bookmark the permalink.

5 Responses to Slut på en god måned

 1. Temerario says:

  Tillykke med det flotte resultat 🙂

 2. Westergaard says:

  Mange tak Temerario (: Er dog selfølgelig stadig meget skuffet eftersom jeg havde alle muligheder for at stryge til tops, og der nok går lang tid før jeg får samme mulighed igen

 3. Temerario says:

  Jeg forstår jeg godt – var ikke alle tiders start du fik.

  Men bestemt ikke dårligt, jeg ville ikke klage hvis jeg kunne snakke om så store beløb 😉

 4. Westergaard says:

  Hehe klager heller ikke, er endda meget glad for 1. pladsen

  Ps: Har ændret lidt i min blog, så der er kommet en NL400 video ind (:

 5. Westergaard says:

  Mente self 14. pladsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *