Tilt !!!

Efter opturen i sidste blog hvor jeg fortalte om min gevinst på godt 8,5K$ er det gået nedad. Dagen efter min store sejer sluttede jeg med et plus på ca. 1500$ og alt kørte bare som det skulle. Jeg vandt i alle de ting jeg spillede lige fra Sit and go til cash game, men så kom nedturen. 4 dage efter begyndte det så at gå direkte den anden vej. Jeg havde 2 dage i træk hvor jeg smed ca. 3000$ og når rullen kun er på 11-12K er dette en kæmpe spark i maven, lige efter alting bare kørte.

Jeg kæmpede dagen lang for at komme oven på igen, men alting blev bare værre og værre. Der var ingen ting jeg kunne vinde i, jeg prøvede virkelig alting, og måtte indse at det ikke lige var min uge den uge, så jeg holdte en velfortjent pause fra pokeren.

Det var første gang i lang tid hvor jeg har holdt pause fra pokeren en hel weekend, uden at savne det ! Mest fordi at mig og kæresten tog i sommerhus den weekend og det er jo altid dejligt med lidt omsorg efter sådan et downswing.

Så blev det hverdag igen og jeg var klar til at bevise at jeg kan komme igen efter en nedtur, men sådan skulle det bare ikke gå. Jeg kan ikke rigtig finde rytmen i turneringerne og det er blevet til 2 resultater ud af 45 turneringer!!! Det kan jeg bare ikke bruge til særlig meget. Til gengæld klare jeg den bedre end aldrig før i cash game. Med et + på 2000$ i denne uge har jeg ca. tjent det ind jeg har smidt i tours og dog med lidt +.

Se evt. min statistik på http://www.officialpokerrankings.com/ – Nick: On The game

Ellers går alting som det skal, jeg mangler kun 1 eksamen og så er der sommerferie !!

Westergaard

This entry was posted in Westergaard. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *