Bliver juni virkelig en skidt månede??

Alt synes at gå galt i de få timer jeg har fået lov at spille poker i. Jeg er både uheldig men spiller så sandelig heller ikke mit bedste spil. Når det i forvejen går skidt, og computeren så begynder at drille lidt, fordi den har svært ved at følge med. Kommer mit pis da først i kog.

Det er meget svært virkelig at få set mine hænder igennem til analyse pga at PT2 og ongame vist ikke er de bedste venner. – Nogle hænder går simpelthen tabt. Ser jeg så mine hænder igennem, og vil se de hænder jeg har tabt mest på – finder jeg hænder hvor uheld har haft en indflydelse. Dog til trods for at jeg ved at der har været hænder som jeg har spillet direkte forkert.

Jeg synes derfor at det er på tide at få optaget mit spil, så jeg bagefter kan få set det hele igennem. – Det er som om man lettere kan finde fejl, når man kommer frisk til bordet. Jeg vil også se om jeg kan få hjælp af PN til at se en video eller 2 igennem.
Jeg hader røde tal

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg har haft nogle dårlige sessioner på det seneste – det har medført til at min rulle nu er nede på $659.
Nogen bonus fik jeg jo heller ikke noget af.

Jeg føler lidt for tiden at jeg vinder for lidt på mine gode hænder og taber for meget på de dårlige.
Jeg har overvejet lidt at vente med at spille poker igen til alle mine eksamner er overstået – jeg aner ikke om det har været med til at påvirke mit spil. I hvert fald har jeg har været godt vred på mig selv efter de seneste sessioner.
Jeg burde også læse meget mere poker teori end det jeg har gjort. Har læst en bog om poker, den omhandlede de besale ting.
Så har jeg været i gang med HOH vol. 1 – dog er jeg aldrig blevet færdig med den.

Jeg vil i sommerferien få læst dem begge 2 – det bliver jeg nød til. For nyligt fik jeg også købt Harringtons bog om cashgame – heller ikke denne har jeg fået læst. 🙁

Lev positiv – lev glad

Jeg har et motto der siger “lev positiv – lev glad” Livet er for kort til at for sure miner.
Så derfor synes jeg vi skal slutte af med noget positivt.

Jeg har endelig fået min 24″ Samsung skærm. Den er nice og helt i top 🙂

Er sikker på at der nok skal rulle mange skillinger min vej over den 🙂

 

Temerario

About Temerario

Jeg er en gut på 22. Jeg bor i Sønderjylland og studere til dagligt HHX. Når jeg ellers ikke er begravet i lektier, eller optaget af venner og familie, bruger jeg en del af min tid på at spille poker.
This entry was posted in Temerario. Bookmark the permalink.

One Response to Bliver juni virkelig en skidt månede??

  1. KingKhan says:

    Generelt spiller man dårligere i perioder hvor andet fylder meget. Dvs. eksamens perioder osv.

    Man kan på de ongame sider jeg har spillet på finde sine hænder i sessionbrowseren. Ligger som under menu i statistic menuen(så vidt jeg husker).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *