34% In The Money !

For lidt over en måned siden lavede jeg ny pokerkonto på Bwin. Jeg er som sagt turneringsspiller og dette har min måned virkelig bevist. Det hele startede med et par små turneringer hvor jeg sneg mig ind i pengene. Det var ikke fordi at jeg spiller tight for at komme i pengene, mere fordi ingen ting lykkes, når først jeg ryger all in. Efter 1 uge kom så det første større resultat, nemlig en billet til Grandtounament 1040$. Billeten har jeg desværre ikke fået brugt endnu, så det må komme i en senere blog. Efter lidt tørke blev det til en masse pladser lige indenfor pengene. Gang på gang røg jeg til dårligere hænder, og det begyndte at blive mere og mere kedeligt at spille. Jeg kunne bruge en masse timer til at komme frem til pengene og derefter ryge ud, og jeg begyndte langsomt at tvivle på mit endgame. På den anden side vidste jeg godt at resultatet snart ville komme, og jeg måtte jo bare blive ved med at kæmpe til det kom.

Fredag den 6. juni kom det så !! Endelig !! Det jeg har kæmpet for i så mange år blev endelig en realitet. 8475 skattefrie dollars fik jeg for min anden plads i european daily. Jeg burde måske være skuffet over ikke at være blevet nr. 1 med det store spring der er, men alt i alt er jeg meget lettet over at være blevet nr. 2

Grunden til dette skyldes mange ting fx: Jeg havde lige sagt mit arbejde op, bla. pga. pokeren, og jeg skulle faktisk have været på arbejde den aften.

Med 15 igen var min stack rimelig lille, og jeg ryger all in med A6. Jeg bliver callet af AK og på river kommer der minsandten en 6er.. HAPS 😀

Da der var 4 igen ryger jeg all in med min smallstack med A8, uheldigvis bliver jeg callet af 2 x AK men en lille 8 sniger sig frem på floppet (:

Jeg spillede ellers en fin turnering, men min Heads up blev ret kort da blindsene var ret store. Jeg fik 88 og vi kom all preflop, desværre viser han JJ som holder hjem..

Tjek evt. min Rank på:

http://www.officialpokerrankings.com/ongamepoker/On+The+game/poker/
results/2953FE24100545B2AD4658474FA933A5.html?t=2

Westergaard

This entry was posted in Westergaard. Bookmark the permalink.

3 Responses to 34% In The Money !

 1. Temerario says:

  “Grunden til dette skyldes mange ting fx: Jeg havde lige sagt mit arbejde op, bla. pga. pokeren”

  Går du pro?

  tillykke med 2. pladsen 🙂

 2. Westergaard says:

  Hehe vil ikke kalde det pro, da jeg stadig går i skole..

  Mange tak

 3. KidGrinder says:

  Nice der!

  Greets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *