Når poker præger humøret

Ja, det siger selvfølgelig sig selv, at man føler sig glad, når man har vundet og det modsatte, i fald man lige har haft en losing-session. Dog har det overrasket mig quite a bit, hvor stor et præg resultatet for en session kan sætte på mit humør. Og jeg går ud fra, jeg ikke er den eneste, der har det sådan.

Jeg spiller primært cashgames (NL$100), så jeg må acceptere, at varians er en ufravigelig del af gamet. Ikke desto mindre irriterer det mig at tabe til inferior hands. Når jeg skal møde sent på arbejde, kan jeg godt ende med at tage et morgen-session, og jeg ved for så vidt ikke, om dette er smart eller ej. Grunden til min tvivl skal findes i det faktum, at jeg – hvis jeg eksempelvis taber to BIs – vil være det mere gnaven og bitter i hvert fald et par timer efter. Dét er irriterende.

Har jeg derimod haft en vindende session, vil jeg blive gladere, mere imødekommende o.lign. i de efterfølgende timer. Jeg er meget perfektionistisk, hvilket jeg til en vis grad tilskriver grunden for ovenstående scenarier. Jeg vil ikke tabe – og da slet ikke til KJo, når jeg selv har AKs i hulen. 😀

Jeg er dog ved at lære ikke at rende rundt med resultatet af min seneste session i baghovedet all day long, da det – hvis det har været en dårlig en af slagsen – vil tære på mig i en irriterende grad. Sammenholdt med mit uigenkaldelige tiltgen er det nok min dårligste egenskab i pokermæssig forstand.

Man må virkelig bare acceptere, at fiskene også skal ramme deres 2-out’er af og til – ellers bliver de jo ikke og spiller, vel? 😉

Men jeg vil takke af for denne gang, men vender snart tilbage med et indlæg indeholdende pokerhænder såvel som tanker herom – I hope.

GL ved filten derude!

This entry was posted in poker prince. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *