Første tour i OPK

Jeg har i længere tid været medlem af Dansk Pokerforbund, men efter retsagen er det ikke blevet til meget live poker. Jeg havde derfor aftalt med et par venner at tage til Ordrup for at spille lidt live tour. Desværre blev vennerne forhindret og jeg valgte derfor selv at tage derind. Turneringen var en 300 deepstack, og røg jeg hurtigt, var jeg klar til at spille 200 rebuy. Jeg havde håbet på at der kom ca. 20 men da klokken nærmede sig turnerings start var der kun 9 tilmeldt. Det endte med at vi blev 12 med penge til top 3, og 1600 kr til vinderen.

Turneringen begyndte og jeg lagde forsigtigt ud, for at lærer dem bedre at kende. Kort tid efter blev jeg flyttet til bord 2 som jeg desværre var lidt ked af. Efter halvanden time var der ikke sket meget med min stack, så jeg forsøgte et move.

Hånden var 3[h], 3[c] og jeg better ud

Flop 4[d], 4[s], 6[d] jeg better og han caller

Turn 9[d] Jeg pusher all og han caller med sin flush

River 4[c] HAPS

Jeg var med igen, efter rigtig dårligt spil. Mit humør var godt igen, og nu kørte alting. Kort tid efter dobblede jeg igen med J9 mod J2. Spillet gik roligt fremad og med 3 igen var vi næsten helt lige, hvor følgende hånd udspiller sig:

Jeg kigger ned i 6[c], 6[d]

Blinds på 1K,2K

Som dealer better jeg 7K ud, og SB caller

Flop 4[c], 4[s], 2[h]

SB checker og jeg smider 9K. Han better hurtigt 20K mere og jeg tænker lidt, og vælger at rykke all in da jeg sætter ham på et lille par eller AK, AQ eller lignende. Shit siger han og bliver meget usikker, han var sikker på at jeg havde et højt par, men også lige et drømme flop for ham. Jeg tænker bare (fold, fold, fold) mens han analysere hånden. Til sidst vælger han at smide. Jeg spørger hvad han havde og han siger 6[s], 6[h].. Yes tænker jeg, og så var jeg chipleader.

Mine modstandere blev meget short og de pusher konstant all in, indtil jeg samler AJ op og får den første ud.

Vi har ca. lige meget HU og modstanderen spørger om vi skal lave deal 1300/1300 til hver, jeg takker nej, da jeg kommer længere væk fra og gerne vil spille noget godt poker, og forbedre mit HU spil. 7 hænder senere får jeg QQ, og jeg raiser. Han skubber all og jeg caller hurtigt. Han viser desværre AK, men damerne holder hele vejen, og jeg kan stikke 1600kr i lommen (:

Det var ikke så meget pengene jeg kom for, mere for at spille noget ordenlig live poker og være lidt mere social i stedet for at sidde derhjemme og game online som altid.

Westergaard

This entry was posted in Westergaard. Bookmark the permalink.

One Response to Første tour i OPK

  1. KidGrinder says:

    Det lyder som en aften med fin action. Det er fedt at hoere at der stadig er gang i OPK. Har ikke vaeret der siden de holdt til paa galopbanen.

    Greets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *