Westergaard !!

Mit pokerliv startede da jeg var ca. 14-15 år gammel. Dengang anede jeg intet om hvor mange kort der var i et kortspil, eller hvad straight var. Jeg hørte om poker i fjernsynet, og fik lyst til at lære spillet at kende. Derfor printede jeg pokerregler ud som jeg fandt på Internettet, og tog et slag poker med min moster.

Hold da ferie hvor var det kedeligt, muligvis fordi jeg ikke havde nogen pokerchips, og vi måtte derfor nøjes med papirs kugler, som alle havde samme værdi. Min bror som er to år ældre end mig begyndte også at interessere sig lidt for pokeren, han fandt en side på nettet som hed pokerchamp.dk. Der kunne man spille gratis poker uden at skulle betale noget overhoved, og man kunne endda vinde rigtige penge! Det måtte jeg også prøve, så hver dag efter skole, skulle der cykles stærkt, så man kunne nå ind og tilmelde sig turneringen, inden de 3000 pladser var fyldt.

Efter et par uger sad spillet på plads, og jeg vandt mine første online penge. Tror det blev til ca. 2$ som dengang havde lidt højere værdi, og det var jo stort når man var bedre end næsten 3000 andre spillere. De 2$ var tabt da dagen var omme og jeg måtte derfor vende tilbage til mine freerolls.

Jeg tog på efterskole i 2005 og mødte en masse andre unge mennesker, som også lige havde stiftet bekendtskab med pokeren. Vi spillede om playmoney på pokerroom.com og jeg tævede dem gang på gang. Da jeg vendte jeg fra efterskole besøgte jeg min fætter i Finland. Han er lidt af en rollemodel for mig og en person som jeg ser meget op til. Han spillede også poker, men om rigtige penge, dog var hans spil ikke verdens bedste, som han også indrømmede.

Jeg fik lov til at spille lidt for ham, og jeg kom også rigtig lang i en turnering, dog kan jeg ikke huske hvor lang, men i pengene i hvert fald.

Jeg vendte hjem til hjemlandet igen, og satte 300 kr ind på bet and win, som det hed den gang. Pengene skulle primær bruges til sportsbetting, så jeg slap for at løbe op i kiosken. Jeg faldt derefter over deres ”games” funktion, og synes det var meget sjovt, og vupti så vandt jeg skam 1200 kr på et eller andet mærkeligt spil.

Jeg havde ikke haft kontakt til særlig mange fra min folkeskole efter jeg var vendt hjem fra efterskole, men en dag tog jeg op og spillede fodbold med nogle fra den gamle klasse. En af mine tidligere gode venner havde også spillet lidt poker for sjov, og han spurgte mig derefter om ikke vi skulle prøve at spille om penge. Jeg var selvfølgelig frisk og vi startede med 300 kr hver. Det blev mest til 5$ sit and go’s. Vi vandt en del og begyndte at spille turneringer. Vores yndlings turnering var shorthanded, og det var også den første turnering som jeg vandt. 800$ !! Det var jo vildt mange penge, vi havde lavet en aftale om at hvis vi vandt noget hvor vi begge var med, skulle vi dele det, som han fik også en god del af præmien.

Sådan fortsatte det i lang tid og jeg blev bedre og bedre. Min pokerven blev også bedre og bedre, og vi fulgtes rigtig godt sammen på de samme levels. Derefter vandt vi begge en masse turneringer, og vores erfaring er blevet enorm.

Nu er jeg så 18 år, og godt på vej til de 19. Jeg tror jeg har oplevet meget mere end mange andre pokerspillere. Jeg spiller i øjeblikket NL200 cash, men det er mest for at øve mig. Jeg har altid været bedst til turneringer, og det er også det jeg praktisere mest. Jeg har ikke haft nogen vildt store resultater endnu, men er sikker på at det kommer inden for en meget kort periode. For en uge siden blev det til en 16 plads i en 50K gtd på Ongame, efter at have været chipleader med 20 igen, er det nok den største skuffelse længe.

Westergaard

This entry was posted in Westergaard. Bookmark the permalink.

One Response to Westergaard !!

  1. LukaDK says:

    lol seriøs det er som at læse om sig selv

    fuldstændig …borset fra efterskole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *