New Kid on the Blog

Hej folkens

Også jeg vil gerne forsøge mig lidt med blogging. For min del vil det dreje sig både om mit pokerspil, men også mine mere eller mindre sure opstød.

Jeg har spillet poker på hobbyplan (mikro limits) siden 2005, såvidt jeg husker. Det hele blev sat igang da Gus Hansen slog igennem herhjemme. Det resulterede fluks i at jeg startede op på Pokerchamps. En side der nu er indlemmet hos Betfair.

Det blev her til mange dyre lærepenge. Det gik dog hverken værre eller bedre end jeg blev glad for at spille SNG. Disse små, og til tider stressende turneinger bragte mig siden forbi VegasPoker 247, hvor jeg spillede som regular på (10$ SNG) indtil den berygtede Potrippersag fik mange spillere til at gå lidt i panik. Jeg har ikke spillet på netværket (absolute) siden.

Det var jo lidt en bét, sådan at skulle finde nyt pokerhjem. Nu skulle jeg til vænne mig til ny software, spillestil etc. Så tager vi den sgu’ i stiv arm, og prøver lidt cashgame. Godt så, hvor? Sofar er det hos Pokerstars og Ladbrokes mit primære spil har sin action. Dog har Pokerkings også fået lidt timer. Det forventer jeg lidt mere af når Pokertracker3 får supporten til Boss op at køre.

Ja, jeg har lige investeret i PT3 og håber at det på sigt vil give mig et bedre overblik over hvorvidt jeg overhovedet kan finde ud af at spille poker, lol.

Så fik jeg en lille ide, da jeg så at der på pokernet blev spurgt efter en god site til opstart for en ven af en pokernetter. Her nævnes at Everest Poker har SNG freerolls……HaHaaa, og her er så pointen for denne min første blog: Jeg vil sgu se hvor meget spil jeg skal bruge for at bygge en stack på 100$.

I den sammenhæng havde jeg tænkt mig at lære PT3 lidt at kende, og her på bloggen komme med lidt info hen af vejen.

Sofar:

Spilet 3 0$ Limit SNG. Placeret i 2 (stack 0.07$ – fra en 1. og 3. plads ), herefter spillet en 0,05$ NL SNG hvor min mine pocket QQ blev væltet af pinden af et set i 3’ere.

Semi-fejl fra min side. Jeg vurderede at der generelt blev kaldt for meget, så jeg limpede i UTG+1 for lidt value. Det blev så min utimelige exit fra bordet, da player på knappen ramte med sine 3’ere.

Min aktive stack er pt 0.02$

Jeg vil prøve og se om jeg med tiden ikke kan sætte min fremgang lidt mere PT3-agtig op.

Btw. Jeg afventer med spænding Gus Hansen debutbog…..

Greets

KidGrinder 

 

This entry was posted in KidGrinder, Sit & go. Bookmark the permalink.

2 Responses to New Kid on the Blog

 1. Temerario says:

  Det bliver en lang kamp at komme op på $100 😉

  GL

 2. KidGrinder says:

  Ja det ser sådan ud. Tak skal du have. Lol, det er næsten som at spille funmoney. Der bliver kaldt på hvad som helst. Modstanderne bliver i hånden hvis de har ramt any pair, eller any draw.

  Så jeg må bare skifte til ultra nit gear.

  Greets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *