Poker – what’s that for a thing?

Så fik jeg også lyst – og lov – til at give mig i kast med at skrive om min pokerverden så at sige. I mit første indlæg vil jeg bestræbe mig på at beskrive, hvordan pokeren gjorde sin indtræden i en dengang 17-årig studerendes liv. So here goes..

Det hele startede i sommeren ’05, hvor jeg lige var gået i gang med 2.g på det lokale gymnasium. En af mine goder venner havde tilbragt det foregående år som en slags udvekslingsstudent i USA, hvorfor han havde spillet en del poker. Han tog dermed spillet med hjem til os så at sige. I starten stod den udelukkende på live tourneys (eller vel nærmere sit&goes), og jeg fandt da også hurtigt ud af, jeg øjensynligt var en tørfisk uden lige. Geez. Jeg har læst mig til, der er to måder, amatører griber pokeren an på i første ombæring; enten bluffer de hovedløst løs eller også spiller de udelukkende kortene – and the latter was me. Jeg blev ikke specielt bedre resten af 2.g, da vi til stadighed spillede på denne måde, og mit spil kunne beskrives på følgende måde:

Hero: QQ.

Villain: XX

Flop: A69r

Så ville jeg nærmest openfolde. Hvem der bare vidste bedre dengang. 😉

Lige før sommeren ’06 – mener jeg det var – fik jeg øjnene op for online poker, og det skulle da uden tvivl prøves. Mit første indskud blev vist på $50 på FTP, og de røg da hurtigt på diverse games. This aint easy I seemed to be thinking? Fra denne sommer og et år frem spillede jeg on and off og fik aldrig gang i en bankroll. Jeg depositede bare, hvorpå mine penge en sum tid senere var verschwunden. Stars og FTP var mine spillesteder i starten.

Der skete så det, at jeg i sommeren ’07 blev student, hvorfor der efter sommerferien var blevet en del tid til at spille poker. Først og fremmest havde jeg nu læst et par pokerbøger, så teorien var ved at være på plads, men jeg var nu stadig like verdens største tørfisk.

Jeg begyndte at spille live i DPF og indsatte penge på FTP, som hverken så ud til at ville formere sig eller skrumpe ind. Live fik jeg tilegnet mig nogle nye aspekter af pokerspillet, og langtsomt følte jeg min edge steg. Sådan foregik det resten af efteråret.

I vinters kom vendepunktet, tror jeg godt, man kan sige: Jeg havde lige oprettet en bruger på poker.dk og følte nu, mit spil kørte fint. En kold vinternat i starten af december valgte jeg at spille en $5-donkament (rebuy) på FTP. Det endte med jeg scoopede 1. place og dermed $1750. That was quite a lot of money for me!

Jeg var helt ekstatisk og følte, jeg var “on the top of the world”. Jeg fik taget pengene ud og ville starte et nyt sted, hvor der ikke skal tages højde for skat. Valget falgt på Fortune Poker, hvor jeg nu har fået en seriøs rulle op at stå og grinder på livet løs. Poker is piece of cake I seem to be thinking?

This entry was posted in poker prince. Bookmark the permalink.

2 Responses to Poker – what’s that for a thing?

  1. Besides medical factors and risks that are involved by not reducing your weight there was also the advantage of looking better which builds self-confidence.
    Would it mean gaining or slimming down then being more active,
    physically or socially. This is a great start and you’ll see results with grapefruit
    to lose weight pretty quickly.

  2. Usually I don’t learn article on blogs, but I wish to say that this write-up very pressured me to try and do it! Your writing taste has been surprised me. Thank you, very nice article.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *