Et sted at starte!

Jamen så blev det endelig min tur til at skrive på denne blog. Ville have skrevet igår men tingene passede ikke lige helt sammen så jeg ventede til i dag. Nå.

Mit poker alias er Hawa og jeg forbliver retten til at være anonym da jeg stadig er ret grøn i faget. Har kun spillet poker online i 2½ måned, men har læst poker bøger siden jeg var 16 år gammel så meget af det der ikke burde være på plads endnu har så småt sat sig i baghovedet. Så det er ganske klart at erfaring er det jeg mangler og det kan tydeligt ses ved filten.

Mit Favorit Spil…

Jeg ville ønske at jeg havde et “fast” spil at grinde på til hverdagen, men indtil videre har de fleste varianter online fanget min interesse og derfor har jeg endnu ikke lige udset et vis poker variant jeg vil foretrække fremfor noget andet. Men selvfølgelig er hold em nr. 1 lige pt.

Mine ambitioner er store og ser frem til en dejlig sommerferie om små 8 dages tid hvor der skal stå på skarpt intensiv træning de første 2 uger med spil op til 4-5 timer om dagen. Hvilket fortsat er ganske mange timer for mig at sidde ved computeren, men et sted skal man jo starte og ferien skal jo skam heller ikke bruges på at sidde indefor hvis vejret tillader andet:).

Jeg vender tilbage med mere når jeg en gang har noget interessant at sige…

Hawa

This entry was posted in hawa. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *