Tilbage igen….

Så er jeg ved at være igang med at spille lidt igen.

Var ellers kommet godt igang med at spille omkring 20 borde på stars, men da jeg pludselig ved et tilfælde fandt ud af at jeg manglede nogle borde, og så synes jeg ikke det var særligt sjovt mere. Jeg havde da heldigvis stadig et minimalt overskud, men da jeg fandt ud af det, manglede der 3 borde, og det er jo en ret stor del ud af 23 borde 🙁

Jeg skrev ellers en del frem og tilbage med stars, men de var enige om det var min router der havde fucket op, men det sjove var at den router havde jeg slet ikke i starten da jeg åbenbart også havde manglet nogle borde.
Grunden til, at jeg fandt ud af det var sket flere gange tidligere, var da jeg lukkede klienten ned den dag, kom der en popup og sagde jeg havde tilmeldt mig 3 SNG`s, selvom det var mange timer siden jeg havde spillet. Jeg kunne så se de turneringsnumre var de samme som dem jeg havde manglet tidligere.
Og så var det jeg kom i tanke om at jeg havde oplevet denne popup flere gange tidligere, og som jeg skrev tidligere, havde jeg slet ikke den router dengang  🙁

Så nu holder jeg meget øje med hvor mange borde jeg tilmelder mig, og spiller som regel ikke mere end 6 borde.

This entry was posted in Sit & go. Bookmark the permalink.

One Response to Tilbage igen….

  1. diedamm says:

    Lyder sgu max mærkeligt det der!!!

    Er du igang igen – det er lang tid siden du har blogget?

    PS. smid min blog et link hvis du finder den værdig:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *