Min historie fra Amsterdam

Findes i MPN på pokernet.dk http://www.pokernet.dk/MPN/2007/November/

Og vil da lige fortælle at efter jeg begyndte på mit nye arbejde, har jeg ikke rigtigt haft tid til at spille poker på nettet. Tror faktisk kun jeg har spillet 2 gange siden jeg kom hjem fra Amsterdam…..Det er sku seriøst 🙂

Men nu flytter jeg til fyns land her lige inden jul, så håber jeg der bliver lidt tid igen, når jeg er kommet ordentligt på plads.

Hvem hjælper med flytningen??? Der er øl og øl…ja og lige et par enkelte sodavand til “pigerne” 😀

This entry was posted in Pokerrejser. Bookmark the permalink.

4 Responses to Min historie fra Amsterdam

  1. you are in point of fact a excellent webmaster. The web site loading velocity is incredible. It seems that you are doing any distinctive trick. Also, The contents are masterwork. you’ve done a magnificent job on this topic!

  2. Hey, you used to write magnificent, but the last several posts have been kinda boring¡K I miss your great writings. Past several posts are just a little out of track! come on!

  3. I do agree with all of the ideas you’ve offered for your post. They’re really convincing and will certainly work. Still, the posts are too short for newbies. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

  4. Helpful information. Lucky me I discovered your site by accident, and I am shocked why this coincidence didn’t took place earlier! I bookmarked it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *