Tak til Pokernet & Betway poker

@Gene, DTM samt BETWAY

Jeg vil bare sige mange tak for de fede addede turneringer I har arrangeret for os PN´ere, og især månedens hånd freeroll´en 🙂

Det startede jo med de 2 x 5000$ addede, hvor jeg i den ene kom på en 4.plads, og vandt lidt.

Så kom månedens hånd freeroll´en, hvor jeg var så utrolig øhhhh “god ” at komme i top 3 og vinde ca. 400$ samt et sæde til en 1090$ Direkte til Amsterdam turnering, så det var jo allerede ok der, når man tænker på det var i en freeroll.

Jeg prøvede så at få fat i BETWAY, for at høre om muligheden var for at jeg kunne unregge til den 1090$ da jeg skulle starte helt nyt arbejde dagen efter turneringen skulle spilles, og hvis jeg skulle gå hen og vinde det $10k sæde, ville jeg jo skulle bede om fri allerede ugen efter… Det ville jo være så sygt ironisk og pinligt, at på første arbejdsdag, skulle man bede om ferie i sin 2.arbejdsuge hos det firma hehe.

Nå men BETWAY skrev at det var personligt, og jeg var nød til at spille den, så det gjorde jeg så.

Jeg kom rigtigt godt fra start, og allerede efter en time var jeg chipleader, hvor jeg lå ca. de næste 3 timer. Jeg havde faktisk et ret stort forspring til nr. 2…. så jeg tog det stille og roligt. Jeg tror vi var omkring en 25 stykker tilbage da et par stykker overhaler mig, men igen, der er 10 præmier, så er jo lige meget om jeg ligger nr. 1 eller 4.

Da vi så nærmede os de 10 præmier, besluttede jeg mig for at holde mig helt væk fra de personer som havde mere end mig, eller kunne skade mig, men var nu egentligt nemt nok da jeg ikke fik noget som helst at arbejde med alligevel.

Så stille og roligt kunne jeg folde mig til et sæde.
Det var en totalt nice følelse af at man næsten var “sikker” på at vinde et sæde, for der var flere mega shortstacks….tror der var 4-5 stykker da der manglede 2-3 stykker at ryge.

Min plan var så at jeg ville gå all in når vi var i top 10, for at se om jeg ikke kunne ryge som nr.10, da der var $9000 i cash til den placering, men nåede slet ikke at se, hvad der skete da vi røg på finalebordet, før der var en mere ude.

Så jeg vandt sædet, og var helt oppe og ringe, det er nok det vildeste jeg nogensinde har vundet.

Næste dag fik jeg så fat i chefen, og han gav mig fri de 3 dage, så nu sidder jeg bare og glæder mig helt vildt ustyrligt til på tirsdag hvor jeg drager derned sammen med en ven.

Så pokernet & BETWAY 1000 millioner gange tak for at I har givet mig den chance for at kunne komme derned og spille.

Jeg håber der bliver lidt tid til at blogge dernede men satser jo på at være med hele ugen i turneringen 🙂 så prøv og kig forbi min blog hvis I skulle have lyst.

Mvh
Glenn /pokkers77

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tak til Pokernet & Betway poker

  1. Gambler_DK says:

    Wow!

    Tillykke med de mange gode resultater – Du ender sgu nok med at vinde hele skidtet! 🙂

  2. Verndroid says:

    Det er dæleme flot gået. Hold den nu kørende hele vejen 🙂

  3. Glenn for fanden, hvordan gik det i Amsterdam!??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *