Det hele startede med….. Forsat.

Her kommer resten……

Alt i alt gik det bedst med mine SNG`er, for cash var noget værre noget, det gik godt nogle dage, og knapt så godt andre dage, men slemmest var det når jeg blev badbeatet, så tiltede jeg totalt.

Tilt har altid været min største svaghed i poker, har flere gange smidt mange penge (mange efter min mening) væk i cash på TILT.

Af styrker er min stærkeste, min tålmodighed, jeg kan simpelthen sidde i flere timer og bare folde og folde hvis jeg ellers er frisk og veludhvilet… Er jeg træt, fuld, ked af det eller bare lettere irriteret, så går det bare ikke at spille poker.

Har dog for det meste været god til at lade være med at spille påvirket af nogle af de ting. (Sagde for det meste 😉 )

Nå men videre med min historie, så sidste sommer, fik jeg en ok, 2.plads i en turnering på Everest, som gav en rejse til Barcelona og spille deres European Championship. Det var noget af det vildeste jeg havde vundet (ikke beløbsmæssigt), men ligefrem og komme ud og spille i det store udland, selvom det jo bare var en mindre turnering med Everest.

Det var så også grundlaget for denne blog, da jeg ville fortælle om min turnering og rejse til Barcelona.

Men i den turnering ender jeg på en 10.plads, og vinder 1000€ for den præstation, og de bliver sat ind på min konto på Everest, så nu havde jeg pludselig en lille rulle der også, da jeg havde lidt stående i forvejen.

I Barcelona nåede jeg også at spille lidt cash sammen med en gut der hedder Søren Kongsgaard, (Søren er iøvrigt en overdrevet god turneringsspiller som har lavet mange store resultater, især i betragtning af hans unge alder) hvor jeg endte med at have et overskud på 950€ ved at spille 5/10€ med et indskud på 500€. Så det var jo helt kanon.

Jeg kom hjem igen, og spillede en masse sng og cash, mit cash var dog lige en smule højt forholdet til min rulle, og der forsvandt desværre også hurtigt små 3k$ fra min konto på Everest poker, men når man tænker på at jeg i hele min tid på Everest kun har sat 20$ ind, så går det jo nok… Men desværre bare stadig surt…… TILT ER NOGET LORT…..

Havde dog stadig $ stående rundt omkring, så det var ikke fordi jeg var broke, men havde bare ligesom mistet lysten til at kæmpe mig op igen.

Så i Januar i år, blev jeg staket af Lardes, til at spille 20$ sng´er, og det gjorde at jeg fik gang i mit spil igen, for havde længe gået og sagt, at når jeg kan tilte så mange penge væk, så nægter jeg at simpelthen at sætte penge ind igen. Har kunne klare mig i snart et par år uden at sætte andet ind end lige lidt for at få en eller anden bonus.

Min stakedeal med Lardes kørte ok, og der blev lavet efter min mening et ok resultat, selvom jeg ikke fik spillet så meget til sidst, da jeg gik hen og blev lønslave 😉

Men så blev dealen lukket ned, fordi der var et par andre der røvrendte ham, det er jo desværre risikoen ved at smide penge over til nogen man ikke kender. Men der skal heldigvis mindst 10.000$ over til mig før jeg gider at bruge tid på at snyde nogen 😉  Nej selvfølgelig bare gas….. over 100K haha

Men stakedealen gjorde at jeg fik lidt penge igen på en konto, så jeg kunne begynde at spille lidt sng og cash, men igen igen, fik jeg tiltet pengene væk, jeg spillede over mit limit, og det gik da også godt, men når jeg så kom ind i et par dårlige dage, havde jeg så ikke $ nok til at modstå dem 🙁

Så blev der faktisk ikke spillet så meget poker sommeren over, pga. jeg arbejdede meget, men var dog ude og spille live et par gange, og cashede i dem begge. En 2.plads og en 3.plads blev det til i et par mindre lokale turneringer.

Så her efter min ferie i Sydspanien chattede jeg lidt igen med Lardes, og han ville godt stake mig igen, indtil jeg havde lavet en evt. deal med en anden, for havde snakket med et par stykker om at blive staket, med det blev bare aldrig rigtigt til noget.

Men jeg fik smidt 500$ over og skulle spille sng og HU-sng, det gik desværre bare ikke ikke så godt, selvom jeg selv synes at min stærke siden altid har været HU, så gik det bare af H….. til, og tabte næsten det hele på 20$ HU. Mine alm. SNG gik mere eller mindre lige op. Mit spil var ren ud sagt katastrofalt.

Jeg havde dog lidt tilbage og efter aftale med Lardes, blev de kylet ind på et cash bord, som da også startede ok og hoppede et limit op, men så gik det galt og det røg. Damn 🙁

Men så her den 7. august havde jeg en snak med Lardes igen, og det blev aftalen for en ny deal, som jeg vil skrive om på et senere tidspunkt, men kan kort fortælle at jeg begyndte at spille 25NL.

Håber I kan finde hoved og hale i min historie, da den nok blev skrevet lidt forvirrende. Jeg havde lige pludselig glemt noget her og der, og det blev puttet ind hvor jeg lige mente det kunne passe ind osv. 😀 
 

This entry was posted in Cash Game, Diverse, Live poker, Pokerrejser, Sit & go, Staking, Turneringer på nettet. Bookmark the permalink.

2 Responses to Det hele startede med….. Forsat.

  1. rasmus barting says:

    ved du om andre kan blive staket???

  2. telephone says:

    I do believe all the ideas you have offered to your post. They are very convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are very short for starters. May just you please extend them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *