Sikke en dejlig dag det er i dag….

Har lige siddet og spillet Ekstra Bladets turnering på pokerstars, og intet ville lykkedes……

AJ til A8….. Får så 99 raiser floppet kommer Q høj og der bliver bettet hårdt ud.

AKs raiser og stjæler blinds….

Får 8 2 på BB, floppet kommet 8 8 2, vi ender all in, personen i midter pos. sidder med 10 8off………

River 10 yes yes kunne det være anderledes på stars… 

Skulle så spille en turnering på pokersaints med at komme på Team Ace, og jeg ville så deposit lidt på neteller med mit maestro som jeg har gjort før, godt nok med en anden netellerkonto.. Da jeg endelig har fået lavet en ny neteller i $.


Nå men det kunne jeg ikke da et andet medlem bruger mit kort, så jeg prøver at få fat i livechat, for at fortælle dem at min gamle konto er lukket, og at jeg meget gerne vil smide penge ind.

Der går så 30-40 min inden der dukker en op, og han stiller bare alle mulige mærkelige spørgsmål, så jeg må spørge ham hvad alt det har med mit problem at gøre….så smutter han igen, og der går 100 år før han skriver igen, og turneringen er lige op over.

Så beder han mig prøve nogle gange igen, hvor til sidst jeg har prøvet for mange gange, og må vente 24timer…

Og så kommer han ivørigt frem til at det vist kun var Visa der ville indbetale til dem nu, da flere andre kort udbydere ikke vil mere, pga. netellers klientel, og hvad de bliver brugt til… Kunne han ikke have sagt det for 20 min siden da vi startede med at chatte.  Så havde man måske haft en mulighed for at nå en buddytransfer på neteller. 

Så den turnering kom jeg ikke til at spille fordi jeg manglede fucking 2$ på min neteller for at kunne indbetale minimum på pokersaints.  🙁

Og turneringen koster kun 1euro lol

Ja ellers går det godt nok!!! 😀

This entry was posted in Diverse, Turneringer på nettet. Bookmark the permalink.

One Response to Sikke en dejlig dag det er i dag….

  1. michael h says:

    Ærgelig historie..
    Jeg har prøvet at få oprettet en konto på neteller men det er ikke sådan ligetil.
    Godt nok har det debiteret mit kort for en uge siden men jeg skal lige identificeres med en scanning af en regning. Hmmmm..
    Jeg bruger kun elektroniske data og har derfor ingen papir stykker at fremvise. Jeg har prøvet at kontakte neteller men der er åbenbart ingen til at tage imod…udover mine penge. Gad vide om de igen er kommet i økonomisk vanføre???De praler med at være den fortrunkne online portal men online business ser de sgu ikke ud til at være god til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *