Arrangement hos Pokergirl…

Sidste lørdag var jeg til et poker arrangement hos Morten Erlandsen aka. pokergirl.

Sammen med min kammerat kørte vi helt op til korsør hvor pokerpro´en har hjemme, og blev inviteret inde for til en gang pokertrænning i cashgame, hvor Morten jo har sin force.

Vi var 4 ud over Morten og Nicolaj som er en af Mortens gode venner, og ham der havde arrangeret hele dette gratis arrangement for os.

Vi lagde ud med en tår og drikke, mens vi snakkede lidt om hvad limit vi spillede, og hvad vi synes at vi havde problemer med i vores cashspil.

Efter det, loggede Morten sig ind på sin account og fandt et 100NL og et 200NL bord, som vi havde aftalt han skulle vise os spillet i. Det var ellers meningen at han ville logge ind på en af vores kontoer, og desværre for mig kunne jeg ikke lige huske min oplysninger, for det endte med et ret ok plus på kontoen….. Ja så kan jeg lære det 😀

Men vi fulgte ham mens han spillede og han forklarede godt om de hænder han var med i, og jeg må ærligt sige at der var mange ting jeg ikke lige havde brugt så meget tid til at tænke over.. F.eks en af tingene, som efter hans mening er ultra vigtigt, det er Table Selection….

Og det har jeg bare aldrig rigtigt tænkt så meget over…. Jeg kunne jo klare hvem som helst hehe 😉 Men det er da klart og giver god mening, at man kan lige så godt spille mod nogle som er dårligere end end en selv, end nogle som er på ligefod. Og man skal da slet ikke spille mod nogen der er bedre, for det gælder jo om at have den største edge på sin modstander, da det jo i det korte og lange jo kun handler om en ting… Tjene flest penge.

Altså ved godt jeg spiller mest for hyggens skyld, og for at stresse af, men derfor vil man jo gerne tjene så meget som muligt.

Og så en anden ting som er yderst vigtig, og det ved vi vel alle sammen godt, det er BRM, altså Bank roll management, hvor man skal have et eller andet vist antal buyins til det limit man spiller. Og han anbefalede mindst 40 X buyin.

Det er jo også en af de ting jeg ikke rigtigt har fulgt, altså i SNG har jeg altid haft mange buyins, men i Cash har jeg ikke haft til at spille mit 200 og 400NL spil, ja og faktisk heller ikke til 100NL. Men det er grunder simpelthen ud i at jeg ikke synes om at spille f.eks 50NL, og når jeg som tidligere skrevet spiller for hyggens skyld og for at stresse af, så er det vel også bedst at spille der hvor man følrer sig tilpas.

Det har da også gået rigtigt godt, men når så lige den dårlige varians kigger forbi, og man ikke har til at tabe andet end et par buyins, ja så er det noget skidt.

Så vil prøve at få mig til en rulle så jeg starter op efter BRM, og så tage den fra f.eks 50NL og bare spille nogle flere borde.

Er igang med at snakke med en om at stake mig i CASH, så det håber jeg går i orden.

Min sidste stakedeal endte jo med et ok plus til både mig og staker, selvom jeg ikke fik spillet lige så meget som jeg ville, da jeg begyndte at arbejde kort efter vi startede op.

Jeg har så også hurtigt spurgt en anden nemlig Dokkedal himself, om han var interesseret i at overtage min SNG deal, da den jo desværre blev stoppet pga. der var et par andre som havde taget røven på min tidligere staker.

Men jeg hørte ikke rigtigt noget fra Dokkedal, og så et par dage efter, var der en der sagde tillykke til mig med min plads som Dokke`s nye lærling, så der blev jeg jo noget overrasket over at kunne læse det på hans blog uden selv at have hørt noget.

Og efterfølgende fik jeg mange beskeder på min Messenger hver dag, fra folk som spurgte hvordan det gik osv….. Men jeg har faktisk stadig ikke hørt noget fra dokke, andet end den anden dag, da han lige hurtigt spurgte mig om et par ting.

Så regner desværre ikke med noget, men håber da stadig.

Nå men tilbage til arrangementet hos Pokergirl.

Da han havde spillet et stykke tid, og vi havde fået en masse af vide, holdte vi spisepause, hvor vi bestilte mad fra den lokale pizzabar.

Efter vi havde slået mave, og snakket om lidt lyst og fast, var det nu vores tur til at spille, og så ville han komme med kommentarer til vores spil. Jeg startede og det gik ok, fik lidt over nakken, når jeg lavede noget mærkeligt hehe men endte med et lille plus, og da den næste havde spillet færdigt, var det tid til at se på Morten spille sit normale spil, så han fandt et 25/50$ bord på ladbrokes, og vi så hvor slem variansen kunne være. Hans modstander, ramte bare hver gang, og hele tiden, det var faktisk ret vildt så heldig han var. For Morten gjorde efter min mening ikke noget galt, det er bare ikke nemt når den anden trækker ud hele tiden.  Da vi havde set lidt på det, og Mortens modstander smuttede, var det tide til at smutte hjem af igen.

Så 1000 tak til Morten og Nicolaj for et ekstremt hyggeligt og lærerigt arrangement.

 

This entry was posted in Cash Game, Diverse, Live poker. Bookmark the permalink.

22 Responses to Arrangement hos Pokergirl…

 1. Nicolaj (lardes) says:

  Halløj Glenn,

  Ja det var en rigtig hyggelig dag. Morten kan en ting eller 2 når det kommer til cashgames, og så er han heldigvis god til at lære fra sig 🙂

  Håber i fik nogle gode redskaber med hjem, og at uskrubbet fra den sidste time ikke har forfulgt jer…

  Vi snakkede i hvertfald om bagefter at i alle så ud til at have et godt potentiale, og hurtigt tog nye ideer til jer.

  Du får et praj når vi laver nogle flere arrangementer…

 2. Morten (Pokergirl) says:

  Hej Glenn

  Jeg er glad for at i syntes det var hyggeligt og givende. Håber det kommer til at køre for jeg alle.

  HIlsen Morten

 3. Thomas Hjarsen says:

  Hey begge, er selv en spiller der syntes poker er rigtig interresant. Men har det med at spille for høje borde i forhold til hvad min BR rækker til, syntes det er federe når man jo nu alligevel godt kan spille der. Mit max har været 2/4 på full tilt poker.

  Går også rigtig godt altid til at starte med, vinder stort.. Men så rammer uheldet før eller siden, hvor man taber alt i 1 hånd man har vundet, fordi han rammer det ene kort han skal bruge på riveren. :/

  Ville blive rigtig glad hvis nogle af jer kunne lære mig noget mere.
  Min msn er thjarsen@jubiimail.dk

  Jeres arrangement lød rigtig fedt, ville jeg godt have været med til.

  Mvh,
  Thomas

 4. Generally I don’t learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very compelled me to try and do so! Your writing taste has been amazed me. Thank you, very nice article.

 5. Coque Iphone says:

  Wow, awesome weblog structure! How lengthy have you been blogging for? you make blogging glance easy. The whole glance of your site is great, as smartly as the content!

 6. As I web-site possessor I believe the content material here is rattling great , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Good Luck.

 7. Wow! This could be one particular of the most beneficial blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Great. I am also an expert in this topic so I can understand your hard work.

 8. Hiya, I am really glad I’ve found this info. Today bloggers publish just about gossips and internet and this is really annoying. A good blog with exciting content, this is what I need. Thanks for keeping this web-site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

 9. Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and net and this is actually annoying. A good web site with interesting content, this is what I need. Thank you for keeping this site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 10. Coque iphone says:

  I delight in, lead to I found just what I used to be having a look for. You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 11. Thank you, I’ve recently been looking for information approximately this topic for ages and yours is the greatest I’ve found out so far. But, what about the bottom line? Are you certain about the source?

 12. obviously like your web site but you need to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I find it very bothersome to tell the reality however I will certainly come again again.

 13. Thanks for every other informative site. Where else could I get that kind of information written in such an ideal way? I’ve a challenge that I am just now running on, and I’ve been at the look out for such information.

 14. Hiya, I’m really glad I have found this information. Today bloggers publish just about gossips and internet and this is actually frustrating. A good blog with exciting content, that’s what I need. Thank you for keeping this website, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 15. hello!,I like your writing very so much! share we keep up a correspondence extra approximately your post on AOL? I require an expert on this house to unravel my problem. Maybe that’s you! Looking ahead to see you.

 16. I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts in this sort of space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site. Reading this info So i am satisfied to express that I’ve a very excellent uncanny feeling I discovered just what I needed. I most definitely will make sure to don’t omit this site and provides it a glance on a constant basis.

 17. Thank you for another wonderful article. The place else may anyone get that kind of information in such a perfect method of writing? I have a presentation next week, and I am at the search for such information.

 18. Useful info. Fortunate me I discovered your web site accidentally, and I am stunned why this twist of fate didn’t happened in advance! I bookmarked it.

 19. I take pleasure in, result in I found just what I was looking for. You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 20. Coque says:

  I’m not sure the place you’re getting your information, however great topic. I needs to spend a while learning much more or working out more. Thanks for magnificent information I used to be looking for this information for my mission.

 21. you are in point of fact a just right webmaster. The website loading pace is incredible. It seems that you are doing any distinctive trick. Also, The contents are masterpiece. you have performed a wonderful job in this subject!

 22. voyant says:

  I have fun with, lead to I discovered just what I was taking a look for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *