Stakedealen er slut…

Ja min staker har desværre stoppet projektet, pga. der var et par tumper der tog røven på ham.

Så det er selvfølgelig ærgeligt at der er nogen tager røven på en mand, der prøver at hjælpe nogle spillere med at smide $ ind så de kan spille et givent limit, og med at bruge tid på at raile bordene, og så komme med gode råd så vi kunne forbedre vores spil. Det er simpelthen det mest idiotiske de kunne gøre

Men sket er sket, og Lardes valgte at stoppe hele projektet, med alle dem han stakede, så det gik jo selvfølgelig ud over os, som virkelig tog det seriøst. Men fuldt ud forståeligt.

http://www.pokernet.dk/forum/show.asp?tid=129160  Link til Lardes tråd på pokernet.

Selvfølgelig skal det siges at jeg ikke fik brugt så meget tid på det, efter jeg fik arbejde i midten af februar, men jeg gjorde alligevel mit til at der blev spillet lidt, og vi sluttede da også med et beskedent overskud på ca. 1000$ på trods af at jeg næsten ikke spillede i marts.

Så selvom jeg hele tiden har ment at jeg sagtens kunne stå på egne ben, og selv har rulle til at spille, har jeg spurgt en ny, nemlig den berømte/berygtede Asger Dokkedal, om han ville overtage projektet, og det har han vist tænkt sig at gøre, ifølge hans blog http://www.dokkedalpoker.dk/?p=319, vi har nemlig ikke nået og snakket så meget om det, da jeg har været meget på arbejde, og han har haft travlt.

Men glæder mig til at høre nærmere om hvad han har tænkt sig.

Pokkers77 out

This entry was posted in Sit & go, Staking. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *