Siden sidst, poker, arbejde & stakedeal….

Ja så har jeg igen ikke fået skrevet et stykke tid, men det er pga. jeg har fået lønslave arbejde, og det tog altså et par uger og lige pludselig vænne sig til man skulle tidligt op om morgenen, og det er jo bestemt ikke så nemt, når man i meget lang tid, har gået sent i seng.

Så har simpelthen været så træt, at jeg ikke synes det var forsvarligt at spille poker, og holdte en uge uden poker overhovedet……WOW…det er dælme aldrig sket før, med mindre jeg har været på ferie eller lign. hehe

Så begyndte jeg lidt igen, men blev hamret tilbage til stenalderen, af badbeats m.m….. Selvom jeg lige har haft en dårlig periode, hjalp det åbenbart ikke at holde den uges pause, det blev meget meget værre.

Jeg har meget længe haft en problem med dominerede hænder, altså AK vs. A10, QK vs. QJ osv…. Jeg synes jeg tabte langt over 50% af dem, og man burde faktisk vinde 70-80% af dem, og så havde jeg den dag jeg begyndte at spille igen efter pausen, et kæmpe problem med KK, selvom vi endte all in, hvor jeg var stor favorit, ramte de enten trips, eller 2 par på river…..5 gange i træk den dag, og det var altså ikke fordi jeg spillede ret mange spil, måske højst en 10 stykker, så var dælme ved at sige stop til poker.

Det var simpelthen for meget, men ok jeg har da stadig et efter min mening et ok overskud, så skal selvfølgelig nok ikke brokke mig, men man var vel bare blevet forvent med at det gik ok 🙂

Men fik brokket mig til at par bekendte, og det hjalp lidt, og så sagde en af dem, at der altid ville være bump på vejen, og at det nok skulle vende igen, så jeg valgte at tage et par spil om aftenen igen, og fik 3 2.pladser i træk, ja ok “kun” 2.pladser men stadig bedre end at tabe….og skal da lige siges det er 10 mands, så der er 2.pladser jo sådan set ok.

Så i går fik jeg spillet lidt 10 personers sng`er igen, og det gik stadig ikke ret godt, er åbenbart kommet lidt på et sidespor, så igen skrev jeg lidt sammen med en bekendt, og han fortalte mig at det gik rigtig godt med hans 5 mands sng`er, og mens vi skrev vandt han en del, så jeg prøvede lige hurtigt at spille en enkelt, som meget meget hurtigt blev til 8, og ud af de 8, havde jeg 5 stk. 1.pladser, 1stk. 2.plads. og 2 uden for pengene.  WOW tænkte jeg det var da utroligt, når nu det kører af H…….. til i mine 10 personers, er det da underligt at det kører så godt i 5 personers, men det kørte bare på skinner, og var for en gangs skyld selv heldig et par gange 😀

Så stoppede jeg for at se det på dr1 med pokerteam, og da det sluttede startede jeg 3 mere, på en gang, og vandt alle 3….. så ud af 11 spil, havde jeg vundet 8 af dem, 1 2.plads, og stadig kun 2 uden for pengene. Jeg var nu helt oppe og ringe…..altså når man nu i faktisk et langt stykke tid, har været plaget af det jeg mener er UHELD, lige pludselig får det vildeste skrub… ja så bliver man selvfølgelig ubeskriveligt lykkelig 😉

Jeg skulle skrive til et par bekendte på MSN, og jeg var så meget oppe at køre at jeg tror mine beskeder så nogenlunde sådan her ud.

SKRRUUUUUUUB

Er du ‘älpf

fdsghsdfh

sdfsdag

dfsf

Der blev også svaret på dem med WHAT?????? HAHA

Nej jeg må indrømme, at den følelse i går, var noget af det fedeste jeg længe har oplevet i poker, hvis man bare en gang imellem får det sådan, er det helt suverænt. 🙂

Nå, men kan berette lidt fra min stakedeal.

Har spillet 118 SNG`er nu, og har en ROI på 30,9% og en ITM på 46,6%, så selvom jeg har haft de skod perioder ser det da ok ud, for februar måned.

Ville selvfølgelig gerne have spillet flere, men nu hvor jeg er gået lidt over til 5 mands, får jeg vel spillet lidt flere. Nåede i alt 28 spil bare i går, blandet 5 & 10 mands.

Nå men vil runde af for denne gang, og vil ønske jer alle en marts med masser af SKRUB…..

 

pokkers77

 

This entry was posted in Sit & go. Bookmark the permalink.

2 Responses to Siden sidst, poker, arbejde & stakedeal….

  1. Du glemmer at blogge pokerliv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *