Tid til endnu en film fra mig!

Så er der lagt en ny film op, fra et andet sted jeg spiller.

Jeg har denne gang valgt at ligge den op i 2 udgaver, nemlig hele turneringen, og så de sidste 20 min, som faktisk er derfra jeg spiller min første hånd.

Grunden til at jeg ligger 2 udgaver ud, er at der var en der mente at det var dovenskab at kun ligge hele filmen ud, men det har slet ikke noget som helst med dovenskab at gøre. Der er nogen der gerne vil se hele filmen, for ligesom også at se de hænder man folder, og så er der dem (sikkert de fleste) der bare vil se de hænder jeg er med I.

Så nu er der lidt til alle 🙂

Første film med hele turneringen kan hentes her. Fylder ca. 44MB

Hent filmen ved at klikke her

Anden film med de sidste 20min. kan hentes her. Fylder ca. 19MB

Hent filmen ved at klikke her

God fornøjelse,

pokkers77

This entry was posted in Pokervideoer, Sit & go. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *