En staker hvad er det???? (opdateret 7.feb kl. 02.35)

Ja det er sådan en jeg har fundet nu 😀

Jeg har fået tiltet lidt penge væk i cash, og vil prøve at holde mig væk fra det, men det har jeg sagt før, og man bliver åbenbart ikke klogere. Men kan en stakedeal så hjælpe på det?

Altså det kører fint nogle gange i mit cashspil, men så kommer der de dage hvor alt bare går galt. Så sent som i går, sad jeg og var nede med et par buyins, men ville ikke stoppe, da jeg var sikker på at jeg snart måtte ramme noget, og efter det sad jeg i 3 timer før jeg vandt en pot på bare over 11$. Jeg kunne simpelthen ikke forstå det. På NL100 og så sidde uden bare at vinde den mindste pot i 3 timer 🙁

Jeg synes selv jeg spillede meget tight, og ventede på kortene, men der kom bare ingen. Jeg fik AK et par gange som jeg faktisk raisede til 6,5X BB men selvom jeg næsten ikke havde spillet nogen hænder, fik man 3-4 callers alligevel, og da jeg ikke ramte floppet, og fik et bet eller reraise i hovedet måtte jeg jo ligge mig.

Nå men nok om det. Jeg havde siddet hele dagen og læst lidt på pokernet om alle de folk der pludselig var gået broke osv. og søgte en staker, og tænkte det en del igennem om hvad det egentligt indebar.

Altså kan man bruge en staker selvom man ikke er broke? For jeg er ikke broke, overhovedet, og hvorfor skulle jeg så hen og dele mine gevinster med en, der “bare” ligger lidt penge ud, som man selv kunne have gjort.  Når jeg nu skriver gevinster, er det fordi jeg betragter mig selv som en vindene pokerspiller. Selvom jeg tit smider penge væk på cash 😉

Men på den anden side har du jo heller ikke nogen risiko ved at spille, altså hvis du går broke, har du jo ikke tabt nogle af dine egne penge. Men så er der det at jeg har faktisk ikke været broke på mit SNG & MTT spil siden jeg lige var begyndt, så hvorfor tænke over at gå broke nu.

Jeg synes det var svært at finde ud af om det kunne betale sig, men jeg må indrømme at ideen om staking interesserede mig alligevel en del, så jeg valgte at prøve at høre en om det var noget vi kunne finde ud af.

Og det var det, så jeg har nu i en forsøgsperiode fået mig en staker, på visse betingelser, og indtil videre går det helt kanon, jeg har dog kun spillet 3 20$ sng´er, vandt de 2 første og har lige fået en 3.plads, så det kunne næsten ikke være en bedre start.

Jeg vil skrive løbende om hvordan det går.

Så til noget helt andet, og måske lidt komisk, jeg har selv haft et par stykker,  jeg har staket, både med overskud, og med underskud, og jeg har faktisk selvom jeg selv bliver staket, overvejet at finde nogle jeg kan stake igen, dog kun på low limit SNG´s.

Der kommer mere senere…..

______________________________________________________________________

Opdatering fra stakingen

33 stk. spillet (20$ sng 10 mands)

1.plads: 8 stk
2.plads: 2 stk
3.plads: 8 stk
4.plads: 3 stk
5.plads: 4 stk
6.plads: 4 stk
7.plads: 4 stk
8.plads:
9.plads:
10.plads:

This entry was posted in Sit & go, Staking. Bookmark the permalink.

4 Responses to En staker hvad er det???? (opdateret 7.feb kl. 02.35)

 1. Wacko says:

  I orden hvis det er hemmeligt, men er da nysgerrig efter aftalens ordlyd?

  Standard 50/50 staker betaler tab?

 2. Mikkel says:

  Hvem er staklen?

 3. Glenn says:

  @Wacko

  Skal jeg nok skrive senere, men deromkring 🙂

  @Mikkel

  Det er en mand der hedder Michael Bay Jørsel 😉

 4. pimpefar says:

  Lyder spændende. Der er lidt lavvande i kassen hos mig, så du må endelig sige til hvis du kommer videre med dit staking-projekt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *