Jeg har et godt tilbud til dig!!!!

Vil du gerne have 20$ for bare at bruge ca. 5 min af din tid????

Hvis ja, så læs videre!!!!

1 Februar 2007 ER MIDLERTIDIGT STOPPET, DER ER ET ANDET TILBUD PÅ VEJ.

 

Hvad skal jeg gøre for at få de 20$?: Du skal downloade en pokerklient igennem et link fra mig, og registrere dig med mig som reffered by.

Hvad får du ud af det?: Jeg får en TIP EN VEN bonus på 50$, som skal spilles fri, samt får jeg lidt % af dit eventuelle spil. Men du får oveni de 20$ fra mig også en velkomstbonus på 100$ som selvfølgelig dog skal spilles fri.

Skal jeg gøre mere end blot registrere mig?: Ja du skal indsætte enten min. 5$ fra Visa, eller min. 20$ fra Neteller, for at få aktiveret din egen samt min bonus.

Kan jeg tage de 20$ samt min eget deposit ud igen?: Ja men der er en lille regel om at penge overført fra en anden konto, skal optjene nogle points. Men for 20$ kræver det KUN 10 point, og bare for et eksempel så får du 8 point for at betale 1$ i rake på en 10$ SNG. Og hvis det er cash optjener du også 8 point pr. 1$ i rake, bare du får delt kort ved bordet.

Hvornår får jeg pengene af dig?: Jeg overfører 10$ lige så snart min bonus bliver aktiv, og så får du de sidste 10$ senest 48 timer senere. Jeg skal jo lige have tid til at tjene lidt af bonussen hjem.

Så det vil sige jeg får?: For at registrere dig, og lige sætte mellem 5$ – 20$ ind får du en velkomst bonus på 100$, samt forærer jeg dig 20$ for ulejligheden. I princippet kan du når du har fået de 20$ fra mig, withdraw de 20$ + dit eget indskud for lige at have brugt de par minutter på at signe op. Samt selvfølgelig lige rake for lidt over den dollar.

Hvorfor forærer du 20$ væk bare for at få 50$ i en bonus?: Jeg er lige begyndt at spille en masse sng`er derinde, og når jeg har bonus stående, optjener jeg 1.12$ pr. 20$ sng jeg spiller. Så når jeg har spillet ca. 45 har jeg optjent de 50$ så synes det er en god deal for os begge.

Kommer der flere tilbud?: For dem som har lyst til at spille freerolls, er jeg igang med at se om jeg ikke kan få lavet en freeroll for kun dem der har signet op under mig.

Så hvad var det jeg skulle gøre?: Først klikker du på linket neden under (det skal være igennem det), så downloader du klienten og installerer den, og her kommer så det vigtigste, du skal huske at udfylde mit screenname pokkers28 i reffered by. Uden at gøre det får jeg ikke min 50$ i bonus, og kan selvfølgelig ikke betale dig de 20$. Samt skal du lige sende mig en mail med dit brugernavn samt email adresse som er brugt til kontoen for at jeg kan overfører pengene til dig. Se min mail under “OM DENNE SIDE”

Hvordan er Everest Poker?: Jeg synes rigtig godt om det, det er derfor jeg faktisk kun spiller derinde til dagligt. Bare kig min HH igennem i de andre indlæg. Selvom jeg stadig er noget af en FISK selv, så synes jeg der er sindsygt overdrevet mange ringe spillere derinde. Det er primært franskmænd, hollændere og tyskere der begår sig derinde. Så ind og tøm dem for deres $

Husk: Det gælder jo selvfølgelig kun for nye kontoer på Everest Poker.

Hvis jeg har spørgsmål, eller har brug for hjælp?: Så kan du adde mig til din MSN: glenn@it-supporteren.dk eller skriver på mailen som ligger oppe i højre hjørne under “OM DENNE SIDE”

 

This entry was posted in Tilbud. Bookmark the permalink.

4 Responses to Jeg har et godt tilbud til dig!!!!

 1. Wacko says:

  Tag og drop alt det der.
  1: Det er ikke sjovt at læse
  2: Folk, der læser pokerblogs ved nok generelt nok til ikke at tage de deals.

  🙁

 2. Glenn says:

  DE deals??…jeg kender ikke nogen som vil forære mig 20$ Det er jo ud af min egen lomme/rulle??? Og hvad mener du med de ved nok til ikke at tage dem….Kan ikke se nogen grund til IKKE at tage den hvis man synes 20$ også er en slags penge.

  Jeg er desværre igen bare ved at løbe tør for bonus, og som der står i overskriften, hvis man ikke er interesseret kan man jo bare lade være med at læse det 😉

  Men jeg sætter selvfølgelig pris på din mening!

 3. Old_Rafiki says:

  Kan kun anbefale at tage dette tilbud, det er absolut no risk!
  Jeg har taget tilbuddet, og valgte at spille lidt derinde, ganske fornuftig ide 🙂

 4. Javaman says:

  Kan kun anbefale at tage Glenn’s tilbud.. Er begyndet at spille lidt derinde selv, det virker som et ganske godt sted.

  /Javaman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *