Så prøver vi noget nyt!

Sammen med Mikkel, vil jeg prøve at uploade en pokervideo om ugen, som er optaget på skift af enten Mikkel eller undertegnede.

Det vil primært være SNG´s, men forhåbentligt også lidt slutspil fra nogle MTT`er, for vi har desværre ikke plads til at have en hel turnering liggende, den kan jo hurtigt vare 3-4 timer.

Vi håber I vil downloade filmen, se den og komme med jeres kommentarer til vores spil.

Hvis der skulle være andre der havde lyst til at få deres pokervideo ud på min blog, så skriv en mail eller fang mig på msn.

For at I kan se filmen skal i lige have et codec, da vi er nødt til at komprimere filmen for der er plads til den på webhotellet.

Klik her for at hente codec

Filmen fylder ca. 66mb, så det kan selvfølgelig tage lidt tid at downloade den, det kommer selvfølgelig an på ens internetforbindelse.

 

Klik her for at hente filmen

This entry was posted in Pokervideoer. Bookmark the permalink.

4 Responses to Så prøver vi noget nyt!

 1. Glenn says:

  Erode`s kommentar på pokernet til videoen.

  til diskussion.
  Kun set lidt på den hurtigt…

  idéen: “Ville bare lige fortælle at jeg sammen med Mikkel herinde fra, vil optage en video om ugen og ligge den til download på min blog.”

  god idé, men jeg vil have en redigeret version som kun indeholder
  De hænder i vil have til analyse + andre RELEVANTE hænder.

  – der er jo ingen grund til at se modstanderne sidde og spille, slet ikke hvis i er ultra passive – skriv evt hånd nr X ved de hænder vi ser.
  – det er ikke altid relevant at se alle de hænder i spiller (et PF raise med fold fra blindsne kan være uinteressant i længden).
  – enkelte hænder fra modstanderene som gir seeren en ide om hvilken spiller type der er tale om -> ellers skriv det, eller brug PT.
  – i kan også skrive begrundelser for de valg i træffer løbende ind (evt. overskrive videoen, taste i chatten (uden enter), eller med speak)

  på den måde tror jeg det vil lykkes jer bedst muligt at have ‘faste’ analytikere, der kommenterer jeres spil.
  jeg ved ikke hvor meget tid/viden mine krav kræver at efterleve, men på sigt kunne i få en seriøs fed ugeblog, hvis i havde gjort jeres stykke arbejde forinden.

  Det kunne også give pokernet et løft hvis funktionen med at streame en hånd under “analyse”, var mulig.

  ps. kan der ikke blive lavet en præcis og letlæselig vejledning til hvordan man optager sine hænder (er muligvis lavet)

 2. Glenn says:

  Dieb kommer med følgende kommentar.

  Jeg har hentet den nu (big surprise ;)). Min første kommentar, omhandler sted at spille. For mig at se, giver det ikke meget mening at spille på en side, hvor 50 % kommer i pengene. Jeg vil foreslå at du finder dig et nyt sted at spille. Derudover vil jeg sige, at det var svært ikke at få et smil på læben. Har du overvejet stand up ;)?

  Til det lidt mere seriøse. Første hånd jeg synes du spiller “dårligt” er din JQs. Hvis du ikke raiser nogen hænder preflop, får du altså heller ikke betaling når du sidder med AA, KK QQ AKs. QJs i den position raiser jeg altid, når jeg har spillet så tight. Hvis jeg samler blinds har jeg vist at jeg også spiller hænder, og kommer vi til et flop sidder jeg med en udmærket hånd, som er let at tage ned med et 8/10 bet på floppet. Anden hånd som jeg har opmærket er første gang du får KK. Dit reraise er langt fra stort nok. Nu får du to spillere med, hvor du har mere end svært ved at sætte dem på en hånd. Der var et par hænder mere, men det må komme på et andet tidspunkt

 3. Liger @ PN says:

  KK raiser jeg til 350. Du raiser til 250 med 6’ere? I don’t get it. Du skal da ikke raise til 250 med KK, hvis der allerede er en, som der har raiset. Blinds er de samme. “luske med eller give den en spand havre.” Så skal den også have en spand havre med kongerne. Ellers er det lidt af et read.

  Q9s i SB. Den better jeg på floppet. Ingen gratis kort please. Der ligger til en flush. Godt nok er der et es. Men bet for faaeen 🙂

  Med JJ UTG. Skal den ikke raises til 350-400?

  Er du ikke pot-committed med KJ? Der hvor du raiser til 1/3 af din stack, og du så bliver sat all-in.

  Med KK 2. gang skal der vel 100% raises pf. Det er første gang du limper ind – og så vælger du at gøre det med kongerne. I don’t get it.

 4. Glenn says:

  Knæleren siger

  Har lige set videoen igennem og må sige jeg er helt enig med Liger@.

  Ydermere var der 1-2 oplagte muligheder for at stjæle nogle blinds, da der var foldet til dig på knappen. Alt i alt syntes jeg, du er for passiv, jeg ved godt at 20 $ SnG på pacific er fyldt med aggro donks, men alligevel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *