Spisested anmeldelse

Ja nu er det sket, jeg har besluttet mig for at droppe poker og lave amatør spisesteds anmeldelser i stedet, det er en verden som er yderst facinerende, og al den gode mad der følger med, eller rettere sagt burde følge med.

Nej selvfølgelig dropper jeg da ikke poker, synes bare jeg lige ville dele min oplevelse af et spisested i Nykøbing Falster, hvor min datter, en ven og mig selv var henne her til aften.

Min datter fandt hurtigt ud af at hun ville have en 1/4 kylling med pommes, og vi besluttede os for en oksemørbrad med ovnstegte kartoffler og bernaisesauce i stedet for en champignonsauce der ellers fulgte med, der gik vel omkring 15 min. inden hun dukkede op med vores tallerkener fyldt med den dejligste mad.

Troede vi……

Kartofflerne var ikke engang helt færdige, og var smurt ind i noget der lignede tomatsauce, det var dog ikke det værste, vores dejlige oksemørbrad var 2 stykker fodsåle som ikke var tykkere end 5 stykker printerpapir….Talking about a bad beat 🙁

Nå men vi får fat i den søde tjenerinde, og forklarer at vi ikke er helt tilfreds med vores nyankomne mad, og beslutter os for at prøve en oksefillet med pommes ( det ved man da hvad er) og bernaisesauce. Der kommer jo så til at gå lidt mere tid, og da den nye mad ankom, var min datter jo blevet færdig med at spise hendes kykkeliky fugl, men jeg kiggede lidt hurtigt på saucen og spurgte min ven om han ikke også synes den så lidt klam ud. Der var store klumper i den, og der var mange, lignede lidt klumper fra et spejlæg som var hakket i stykker, og det var i hvert fald ikke hvad jeg havde bestilt. Så vi måtte have fat i den søde tjenerinde hen igen, og så kom vi frem til at vi bare betalte for min datters mad, og de sodavand vi havde drukket og så var det, det!

Men min datter fik da en slikkepind, så var alt jo godt igen 🙂

Nej jeg synes sku det var en kedelig oplevelse, især når man lige havde glædet sig til noget lækkert mad, og så endte det jo med vi slet ikke fik spist noget.

Min datter og jeg, købte så lidt slik og sodavand, og så lånte vi filmen tempel riddernes skat og holdt os en filmaften. Så det endte da med at blive en hyggelig aften alligevel 🙂

Vingummi er da vel også en slags mad!

Sorry for det IKKE pokerrelateret indlæg, men synes bare det var noget af et BAD BEAT.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

2 Responses to Spisested anmeldelse

  1. Lyder sgu næsten som en aften på Hereford 😉

  2. LArs Strubjerg says:

    traditionelt har en madanmeldelse navnet på restauranten. Kunne jo være godt at vide hvis man kom på de kanter engang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *