Turnering i Club of Aces

Fik en mail fra DPF hvor man var indbudt til en 600krs kval. turnering til Showdown poker tour i Helsingør, så den valgte jeg at melde mig til da jeg ikke har spillet livepoker længe. Turneringen skulle foregå i Club of Aces lokaler i KBH, hvor jeg aldrig havde været før.

Der blev taget godt imod en, og fik fortalt at man først skulle op og melde sig til oven på, og så skulle man finde sit navn på et af bordene. Jeg fandt mit bord og skulle sidde hvor jeg kom ind, der var et enkelt bord, og så var der 4 borde i kælderen også.

Vi startede 45 personer med 10.000 i jetoner, og blindsene startede på 100/200, med en leveltid på 20min, så det var ikke med at sidde og vente på kortene, det var der vidst ikke tid til, men det gode var da at der var dealer på, så det gik jo selvfølgelig lidt hurtigere end hvis vi selv skulle have dealet.

Jeg startede ret hurtigt med at få AA i BB mener jeg det var, og der var 4 limpere med, jeg raisede til 900, og 2 caller, floppet var J x x, jeg better ud, og de folder, men stadig en ok pulje 🙂

Så får jeg et par hænder senere JJ, og min højre mand raiser, hvor jeg så reraiser ham, han caller og floppet hedder Kxx, han checker og jeg better lige under pot, han folder.

Men så bliver vi flyttet og det begynder at gå galt, jeg får 99 på BB, og SB caller som den eneste blinden på 800, jeg raiser med 2000 oven i, og han caller, floppet er 234, med 2 rudere, han checker og jeg better 3000 ud, han skubber, og jeg folder efter at have tænkt lidt, jeg bruger så det showdown kort alle har fået et af, så man kan tvinge en modspiller til at vise kort, når man har folded, han viser 69, og har nada 🙁 Jeg kunne bare have skubbet selv på floppet, men sådan er det jo bare.

Så hånden efter får jeg delt AK, og raiser pænt, da en short skubber resten ind, jeg skulle calle omkring 1/4 mere af mit bet, så det var jo et easy call, han viser AQ, og rammer selvfølgelig Q i floppet, så var jeg begyndt at blive lidt presset, for blindsene var nu 700/1400, jeg var nede på omkring en 7-8k, og vælger at tyre den lidt, så jeg caller et par gange i sen position, og skubber hvis de checker, og kommer lidt op igen.

Så får jeg delt AJ, og raiser, men BB vælger at skubbe, og vi har ca. det samme, så jeg smider.

Så bliver vi samlet på 2 borde, og vi er 15 tilbage, der er 9 der går videre til finalen om søndagen, men der er jo ikke meget ved at komme i finalen med ingen chips, da man beholder sit chipcount.

Jeg starter jo selvfølgelig med at få BB 1 hånd efter jeg bliver flyttet, og der bliver skubbet både på min BB og SB som nu er 2000/1000, så jeg var igen nede under 10k, så får jeg delt AJ, og en anden siger 5000, jeg skubber så de sidste slatne jetoner til midten, og han vælger at calle da han kommer med en længere historie om at det er hans lykkehånd, han viser 10J i hjerter, op og jeg er glad for at se den hånd. Men han får en open ended, samt et flush draw på floppet, så det ser sku ikke så godt ud, men en dejlig klør 6 på turn giver mig lidt håb på at der findes bare lidt retfærdighed, men så kommer riveren, som er for det første en 10`er som giver ham et par, men dælme også en hjerter 10 som giver ham en flush.. Farvel og tobak du. Men kan jo ikke andet end at grine lidt af det og tænke på, hvis nu jeg bare havde haft lidt held med mig, hvor langt kunne jeg så ikke være kommet 🙂

Men røg ud på en kedelig 15. plads på en kedelig Fredag den 13. hehe

Men jeg nåede da at komme på deres rangliste, og glæder mig da til at der bliver holdt nogle lignende arrangementer i deres klub, så skal jeg da ihvert fald forbi og have revanche 🙂

 

This entry was posted in Live poker. Bookmark the permalink.

5 Responses to Turnering i Club of Aces

 1. Løppenthin says:

  20 minutters level??

  LOTTOPOKER!!

 2. Verndroid says:

  Surt at du ikke lige kunne komme lidt længere. Men held og lykke i næste “outing”.

  Det må være nederen at tabe på den måde. Og så live endda, hvor man ikke kan få lov at skabe sig alt for meget. 😉

 3. Kongsgaard says:

  Så skal jeg da love for Glenn er kommet i medierne!
  Han er at finde i Magasinet “Poker in Europe” (tror jeg) hvor han spiller eventet i Barcelona.

 4. Kenneth Christiansen says:

  Hvordan kan det lade sig gøre??

  Du siger han havde sin lykkehånd som er 10J i hjerter…
  Hvordan kan der så komme en ♥10 på riveren?

  Det har nok været en ruder 10.
  Så du må indse at du tabte til et par 10

  Anyway, var bare lige en rettelse.

 5. @Kenneth

  Ja det kan jeg godt se nu hehe…. Nu kan jeg dårligt huske det, men er sikker på jeg tabte til en flush, men igen kan jo også være ligemeget til hvad jeg tabte….hovedsagen er at jeg tabte 🙂

  Men tak for henvendelsen.

  Glenn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *