109$ EPT valgfri Tour

Så fik jeg prøvet den igen den valgfri direkte kval tournering på everest. I dag var vi 148 som startede med 150 chips.

Det endte med at der var 1 sæde til vinderen, samt penge til de 9 næste, med 2200$ til nr. 2 osv.

Jeg startede godt med at lave et tyrecall som jeg vandt 🙂

Jeg får AQ i sen position og raiser 7,5 x BB da der er 3 limpere med, alle folder om til min højre mand, som lige pludselig skubber 112,50 ind. Jeg har ham dækket med ca. 50. Men da jeg havde set ham gå all in et par hænder i træk senest hånden forinden hvor der var raiset til 3,50, skubber han??… Så jeg mener at jeg er foran, og caller ham efter lige et par sekunders betænkningstid selvfølgelig, det var jo i starten. Han viser A5 op og får ingen hjælp, så der var jeg hurtig godt med 🙂

Jeg regner med at smide lidt mere info om tourneringen ind, da jeg meget gerne vil i seng nu 🙂

Det endte i hvert fald med at jeg ikke fik rigtig nogen kort overhovedet de næste 3 timer…Fik 3 x AK som der bliver folded til. Ellers var jeg ude i nogle bluffs som gik ok, men så efter de ca. 3 timers spil sluttede det hurtigt, da vi var en 16-19 stykker tilbage begyndte det hurtigt at gå ned af bakke, når jeg fik f.eks AJ og raisede fik jeg et all ind i nakken eller jeg ramte ikke noget og cont. bettede og fik så et all in i nakken, og så var der et par all ins, som der blev folded til, inden jeg fik A9 og prøvede igen som totalt short, og blev kaldt af 88, min første all in som var kaldt, og jeg var næsten i et coinflip, men heller ikke her, havde jeg noget held, så måtte forlade tourneringen på en bitter 14. plads, kun 4 pladser fra FT og pengene 🙁

Nå men ser lige om jeg kan få lidt hænder herind i morgen.

Det sjoveste ved hele tourneringen var at jeg mødte en tysker som var en af dem jeg spillede mod ned i Barca 🙂

 

This entry was posted in Turneringer på nettet. Bookmark the permalink.

4 Responses to 109$ EPT valgfri Tour

 1. KroAce says:

  GRRRR….. Du skylder mig 3 timer af dit liv Glenn.
  Sad og så manden folde folde og folde i 3 stive timer uden action på drengen 🙂 Hehe

  Du gjorde det sgu fint nok – Svært de sidste par timer uden kort til moves… Men jeg mener du tog den rigtige beslutning med den sidste hånd, da du var pænt short og var ved at blive spist op.

  Vil man vinde må man gamble på et tidspunkt.

  Well done… Den er der næste gang 😉

 2. finexp says:

  @kroAce. lmao SPÆNDINGEN må ha været u-udholdelig 😉

  ja du har jo kval nivauet sååå deeet skrub du mangler.

  + PG speed.

 3. Hiya, I’m really glad I have found this information. Today bloggers publish just about gossips and net and this is actually frustrating. A good site with exciting content, this is what I need. Thank you for keeping this website, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

 4. Coque Iphone says:

  I have learn a few good stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I surprise how a lot effort you set to create this sort of fantastic informative web site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *