En lille hyggelig fredag eftermiddag med en lille MTT

Jeg har ikke spillet rigtigt de sidste par dage, da jeg har været meget træt, så det ville jo bare være penge ud af vinduet.  Men fik mig lige taget sammen til en 5$ MTT på Everest Poker.

Vi startede 230 spillere med 100 chips…Kan stadig ikke helt forholde mig til det kun er 100 chips man har på Everest 🙂

Nå men vil bare skrive lidt fra da vi nåede top 3.

Da nr. 4 ryger ser chipsfordelingen sådan her ud. nr. 1 10887 nr. 2 (Mig) 8020 nr. 3 4093 så det ser sådan nogenlunde ud.

Jeg fik AA, KK og JJ da vi var 3 tilbage…alle sammen på BB hvor der blev folded 🙁

Denne hånd her var inden vi blev 3, men giver lidt sammenhæng til resten af historien.

Ham short var all in med A6 mod en andens AQ og rammer en 6 på river. Læs videre så vil i forstå sammenhængen.  

Så ryger shortstacken all in med A4 og bliver callet af CL som viser JJ, han spiker et A på river.

Så vinder jeg en ok pot med 7 9 mod AQ hvor jeg rammer 7 på floppet, og nu ser chipfordelingen sådan her ud. nr. 1(mig) 15140 nr.2 5974 nr. 3 1886

Så får jeg QJ på knappen og vælger at raise blinds var 400/800…..short havde BB, så han var nød til at calle og viser K7. Floppet kommer J 2 5, og turn 3…men så spiker han en K på river.

Så får jeg KJ på knappen og raiser og short skubber det sidste, jeg caller og han viser QJ op, dejlig domineret hånd, men denne gang spiker han en Q på turn 🙁

Han er så heldig at det er helt vildt, selv den anden spiller, skriver “ikke sant” i chatten, og han kan godt se det selv, så han skriver selv “Helt sjukt” og “sry”

Så får jeg A10s og caller ham der engang var short`s clickraise. flop Q 10 9 han better lidt og jeg caller, han har bluffet en del, så tror ikke han har den Q. turn 5 han better igen lidt, og jeg caller. River 8, nu better han en lille smule mere, men dog kun 2000 ud i en pot på næsten 10k. jeg caller…han viser J7 op og har ramt en strit på river :(….. Hvorfor skubbede jeg ikke bare flop, og gik efter mit instinkt med han ikke havde Q…argg 🙁

Så får jeg A6s. på SB og var jo totalt short, så skubber de sidste skillinger ind, og BB caller selvfølgelig de sidste 642 og viser Q7, han rammer en Q på floppet, så det var mit exit. Selvom jeg havde vundet 136$ så var jeg en bitte mut…for jeezzzzz han var heldig hele tiden. De hænder jeg har nævnt her, var kun nogle af dem han var heldig på, der var et par gange til hvor han ramte på river….

Senere spillede jeg en 10$ MTT men kom aldrig rigtig igang, startede med at få JJ og 10 10 og tabte på begge 🙁

 

This entry was posted in Turneringer på nettet. Bookmark the permalink.

One Response to En lille hyggelig fredag eftermiddag med en lille MTT

  1. Verndroid says:

    Surt run.

    Det er pisse-træls (på godt jysk), når den slags sker. Jeg hader bare at læse om det og endnu mere, når det sker ved bordene. I øjeblikket føler jeg at det sker hele tiden og det er til at brække sig over. Forleden gik jeg så vidt, at jeg faktisk for første gang svinede en til ved bordet.

    Jeg havde lige tabt en del til rivered flush, hvor jeg havde overbettet potten både på flop og turn. “I am going to be sick” skrev jeg så i chatten og ham der lige havde vundet med flushen kunne da godt se min pointe. Men så i den næste hånd kommer jeg all-in på turn med mine sidste skillinger og så er der en klaphat der ikke er involveret i hånden, der begynder at skrive “Call.. call… call..” i chatten. Der ser jeg rødt og skriver temmelig ordret; “If you are NOT involved in the hand then shut the FUCK up”.

    Det var han ikke helt tilfreds med at få at vide. Min modstander kaldte mit all-in bet og jeg vandt hånden. Ikke at det har den store betydning i denne sammenhæng. Jeg var nok lidt grov men de andre ved bordet gav mig nu ret alligevel og han hold da sin kæft efterfølgende.. jeez. Uskrub kan gøre grimme ting ved en! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *