Hjemme igen, samt lidt livespil!

Ja så er jeg kommet hjem igen fra Spanien ( torsdag nat), og har ikke fået spillet det helt vilde poker.

Lidt småturneringer er det blevet til uden nogen vilde gevinster, det tætteste må være da jeg lå godt i svinget et stykke tid inden pengene i en 10k gtd, på paradise og får delt 88 som jeg limper med, men BB klikker og jeg caller. Flop 2 A 8, han better jeg raiser, han reraiser og jeg skubber. Han viser AA op, og så var jeg seriøst short bagefter og røg ud i et desperat forsøg i at stjæle med A10 og bliver callet af AK. Så kan jeg sku lære det hehe. Men har kvallet til næste søndags Million på Party Poker, da turneringen sluttede en time efter sidste søndags turnering begyndte, så man må sige at jeg var i god tid til den næste 🙂 

Så var en ven og mig ude og spille lidt Live poker i Nakskov i går, hvor www.pokersyd.dk holdte en turnering arrangeret af BetOnBet, hvor de 2 bedste ryger videre til en EPT KBH kval.

Vi startede 31 mænd & damer op (2 piger), og havde 5000 chips til at lege med, levels var på kun 20min med start på 100/200, men de første levels steg efter min vens opfattelse allerede efter kun 12 min, så der var dømt All in poker, og jeg røg da også i krig, med den suveræne hånd 66, hvor en short, ( ja ok short det var vi vel alle sammen, med de blinds men han havde meget mindre hehe) gik all in, og en anden callede, så prøvede jeg at isolere shorten, og gik all in, men blev called og han viste AA op, seriøst har folk da aldrig lært at folde AA preflop  🙁 haha Nej spøg til side, men jeg fik ingen hjælp og røg ned på 1000 chips, og var nu short, da blinden hurtigt var 300/600 🙁

UTG kigger jeg ned i dejlige 66 igen, og skubber self. mine slatne 1000 chips til midten og bliver callet af BB og en anden, FLOP AAx, BB better og den anden smider, og BB viser A9 op, og for lige at tvære det ud i hovedet på mig, så får han sin 9`er på turn, så farvel og tobak til mig 🙁

Min ven klarede sig dog en del bedre, og nåede finalebordet, men UTG skubber han med 67s, hvor han lige havde under BB, så det var nu han skulle ud og double, han får 3 callere, så det var en ok pot, han rammer en 7`er på floppet men ikke nok, men turn giver ham en del ekstra outs, han har open end str8 draw, samt flush draw plus han kunne ramme sin tredje 7`er. Men den kom ikke, og han måtte takke med en flot 5. placering, og et lækkert BetOnBet spillekortsæt.

Det blev en af Pokersyd`s egne piger der vandt, så endnu engang stort tillykke til hende igen 🙂

Men Poker forening sydhavsøerne og Guti samt kæreste (Lars) + BetOnBet skal da have mange tak for denne utroligt sjove og humørfyldt turnering.

Roger over and OUT

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

One Response to Hjemme igen, samt lidt livespil!

  1. Hej Glenn

    Tak for kampen, det var rigtig hyggeligt at du kom. Håber at se mere til dig i foreningen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *