Tirsdag og onsdag 29-30 august SNG spil

Ja de sidste par dage har jeg taget et lille break fra mit cashspil eksperiment, og spillet lidt SNG`s hvor jeg også er startet på Party`s steps

Og nu varer det jo heller ikke længe før jeg skal til at pakke kufferterne og drage afsted til Spanien 🙂

Det er ikke gået så godt i mine 10$ & 20$ sng`s men jeg spillede step 3 i går på party, som er en 55$ sng, som jeg blev nr. 2 i, og så gik jeg videre til step 4, som er en 165$ sng, og den var jeg lidt spændt på, for det var jo lidt over mit limit.

Jeg har gennemgået flere af mine hånd historier i dag fra mine små sng`s og kommet til den konklusion at jeg har spillet alt for loose, så det måtte der laves om på. Så jeg besluttede mig at spille ultra tight de først 3-4 levels, og så begynde røre på mig.

Så jeg vil lige gennemgå min 165$ turnering, med alle hænder jeg ikke folder…

Der gik 15 hænder inden jeg spillede min første hånd, hvor jeg fik delt ac.bmp qs.bmp  UTG, blinds var 20/40, og jeg raiser til 150. Alle folder.

7 hænder senere får jeg delt ks.bmp qd.bmp i MP, der er folded til mig, og blinds er nu 30/60, jeg siger 210, igen folder de hele vejen rundt.

Hånd nr. 52 får jeg delt ks.bmp 2c.bmp i SB hvor blinden er 50/100, og der er en der limper med, jeg vælger at calle, og BB checker. Flop 5h.bmp jh.bmp 2s.bmp, potten er på 300 så jeg better 275 ud, og de begge folder.

2 hænder senere får jeg delt jh.bmp qs.bmp bag ved knappen, blinds er stadig 50/100 og jeg siger 325 og der bliver folded.

I hånd 63 får jeg delt as.bmp ad.bmp og raiser til 275, small blinds reraiser til 900, og jeg skubber rest, han har mig dækket og caller og viser kc.bmp konged.bmp han får ingen hjælp og jeg dobbler.

Hånd 78, blindsene er steget til 100/200 og jeg får i MP delt kh.bmp konged.bmp , og der er folded om til mig, som raiser til 500, næste person skubber med 1945 og jeg caller instant, og han viser td.bmp tc.bmp og igen holder min hånd hjem og jeg sender en ud af turneringen. Vi er nu 5 tilbage.

Næste hånd et par hænder efter får jeg delt td.bmp th.bmp og raiser til 525 i MP, der bliver folded rundt.

Næste hånd for jeg delt 7s.bmp as.bmp og raiser igen til 525, og der bliver endnu en gang folded.

2 hænder efter får jeg delt qs.bmp ks.bmp i SB, knappen raiser til 500, jeg caller og BB smider. Floppet er 7s.bmp 8s.bmp 4s.bmp, vi begge checker, og turn er 2c.bmp jeg smider nu 825 ud i en pot på 1200, og han skubber med 3810, jeg instant caller selvfølgelig, skulle han have 56 i spar, ja så har han en ret god hånd 🙂

Han viser ts.bmp 3h.bmp og er drawing dead, og riveren er en 2s.bmp. Så er vi 4 tilbage.

Fra nu af har jeg besluttet for kun at vise de hænder der er action i, for der mangler jo mange hænder og de fleste ender jo preflop.

Nu er vi 3 tilbage chips fordeling er, mig 10855, nr 2. 4775 og nr 3 med 4370 og jeg får delt 6s.bmp ac.bmp på BB, som er på 400, SB caller og jeg checker, floppet er       8d.bmp konged.bmp 7s.bmp, vi checker.Turn jh.bmp, han better min. og jeg caller. River 8h.bmp Vi checker begge igen, og jeg vinder hånden.

Så får jeg delt 7h.bmp 7c.bmp på knappen og raiser til 1300, BB, skubber sine 3975 til midten, og jeg vælger at calle efter lidt betænkningstid. Han viser konged.bmp ah.bmp og får ingen hjælp, så jeg sender en mere ud af turneringen og nu er vi gået videre begge 2 der sidder tilbage, men vi skal jo spille den færdig så han skubber sine ca. 5000 med 47, og jeg caller med Q8, og vinder på min dame som kicker.

Så nu skal jeg spille step 5 på et tidspunkt som er en 430$ sng, hvor der er penge til top 5. 

This entry was posted in Sit & go. Bookmark the permalink.

6 Responses to Tirsdag og onsdag 29-30 august SNG spil

 1. finexp says:

  virkelig nice det der. kan du bevare det samme fokus i den ser det sgu lovende ud.. grats og good luck.. jeg må sgu snart se at få smidt lidt dollinger ind på party og stars..

  mvh finexp

 2. Nice one, congrats. Din k2 hånd er den ikke lidt risikabel at bette på floppet?

  Desuden den hånd med A6, hvorfor better du ikke på floppet?

  Og din konge/dame spar, hvorfor følger du ikke op med et contbet på floppet? Måske bare halv pot eller noget?

  Lige et par spørgsmål 😉

 3. Glenn says:

  Asger

  Tak 🙂 Jo den K2 er måske risikabel, men jeg ville udnytte mit tighte image, jeg var den der havde spillet mindst hænder, og havde en af dem callet, havde jeg bare drysset den til et bet.
  Den A6, ja der havde jeg bare en dårlig fornemmelse af hans call, mener han plejede at raise når han var med.
  Den med KQ tog jeg en chance og håbede han lavet et contbet, så jeg kunne gi på nakken. Regnede med at han ville smutte hvis jeg bettede ud med det flop. Ville jo have mest ud af den. 🙂 Men tak for kommentaren, skal nok tage det til eftertanke., man skal jo lære noget hver dag 😀

 4. Pingeling says:

  Ser godt ud, studsede også over K2 hånden, men hva faen alle ka jo lave en smutter =)

 5. watch hentai says:

  Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you so much,
  However I am having problems with your RSS. I
  don’t know why I can’t join it. Is there anybody else having identical RSS problems?
  Anybody who knows the solution can you kindly respond? Thanx!!

 6. Hi there friends, its fantastic post on the topic of teachingand entirely defined, keep it up
  all the time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *