Eksperimentet sat i gang.

Så fik jeg endelig sat eksperimentet i gang i går lørdag, og jeg vil poste løbende hvordan det går med det.

Jeg besluttede mig efter råd fra flere at starte på 25nl, så jeg satte ind så jeg havde 30 buyins til det limit.

Hvornår jeg vil gå op og ned, har jeg ikke rigtig besluttet endnu.

Nå men jeg startede så fint i går med at lave et dejligt minus, med ca. 50$, jeg startede med at spille på 4 borde, og det gik der helt kage i, jeg tror/håber det var fordi jeg var for træt, da jeg ikke havde sovet andet end et par timer den foregående nat.

Så i dag søndag starter jeg med at komme over 100$ i minus, og rammer ikke noget som helst, og når jeg endelig ramte, ja så havde en anden ramt bedre. Men sådan er det jo, og jeg besluttede mig for at blive ved med at spille.

Så kommer jeg op igen, så jeg havde plus for i dag, men så 2 hænder samtidigt ødelagde lige det, Jeg fik KK på det ene bord hvor jeg selvfølgelig raiser, og må folde til et es på bordet til et all in på river og på det andet bord fik jeg AK, hvor floppet er 7A9, jeg better ud og en anden reraiser, så jeg skubber, havde ikke ret meget tilbage der. Han visser 77 op, og jeg lukker det bord ned, det var faktisk på det bord jeg havde tabt det hele, det andet bord gik ok.

Så status her søndag middag er at jeg er nede med lidt over 60$, så det kunne da være meget værre 🙂

Regner med at spille lidt mere senere i dag, så poster jeg det bare herinde…

Jeg fik også lige i går lørdag spillet en enkelt SNG og en 6$ rebuy turnering, jeg blev nr. 2 i SNG, og nr. 171, i turneringen ud af ca. 1600. Så det gjorde at totalt set var der ikke minus 🙂

This entry was posted in Eksperimenter. Bookmark the permalink.

One Response to Eksperimentet sat i gang.

  1. Kom igen m8! Glæder mig til at følge med i det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *