Eksperiment med Cash game (Forpremiere)

Jeg har længe haft en konto med ca. 200$ stående som jeg bruger til at “lege” med, altså når jeg i ny og næ lige vil prøve lidt cash, så jeg skulle jo selvfølgelig lige prøve at varme lidt op med lidt 10NL indtil mit eksperiment starter for alvor. Så denne session er ikke med i eksperimententet.

Jeg startede 2 borde op, med fuldt buy-in 😀 haha

Jeg blev hurtigt overrasket over hvor meget de egentligt bluffede, altså de kunne lige så godt have skrevet i chatten: “Jeg går all in nu, og det er altså bluff” for det lyste næsten ud af flere af dem. Men jeg er godt tilfreds med denne session som varede under 45min.

Da jeg stoppede havde jeg 20,23$ på det ene bord, og 24,52$ på det andet, så i alt 24,75$ i overskud på under 45 min.

Så nu skal jeg bare lige have fundet ud af hvor jeg skal smide de 500$ ind henne, og starte med eksperimentet, for jeg vil gerne have Poker Office til at virke samtidigt, og det kunne jeg ikke få til at virke der hvor jeg har mine “lege” penge.

This entry was posted in Eksperimenter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *