109$ EPT Frit Valg Tour

Ja så blev det onsdag og jeg skulle spille den 109$ EPT Kval.

Vi starter med 150 chips, og er 128 fra start, der er 1 sæde, og penge til de næste 8.

Jeg vinder lidt små potter, og er på 266 da jeg får A5, jeg vælger at calle den, og floppet kommer A A K, jeg checker sammen med en anden og den sidste smider minimum bet, jeg caller og det gør den anden også. Turn A, samme som på flop, han better minimum, og vi caller, river 10, nu better jeg 15 ud, og han clicker den sidste folder, og jeg reraiser med 94…. HAN SKUBBER 😀 og jeg caller selfølgelig, og sender ham ud af turneringen, han vidste K3 op.

Næste hånd der er lidt i er, har jeg 522 og blinds er 5/10, og får delt AQ, jeg raiser til 20, hvor der er en shortstack der skubber hans 89,50 ind, jeg vælger at calle og han viser JJ og jeg rammer Q på floppet, og han får ingen hjælp på turn og river.

Så er vi fremme hvor blinden er 10/20 og jeg er nede på 491, da jeg har ramt forbi det sidste lange stykke tid,  den bliver folded hele vejen rundt og jeg vælger at calle på knappen med A 5, SB siger 70 og jeg caller. Flop 9 Q A, han better 180, og jeg vælger at calle da jeg synes det var et stort bet, hvis han havde ramt rigtig godt, Turn 9, så går han all in med over dobbelt hvad jeg har, og jeg synes stadig han virker svag, og jeg føler mig rigtig godt inde, med to par med Q kicker, jeg vælger at calle, og han vender AK op og jeg har mine 4 outs 2 niere og 2 esser. Men ingen hjælp fra pokerguden og måtte se mig slået ud på en 41. plads 🙁  ¨

Lidt surt at de sidste 20-30 min gik det bare ned at bakke, jeg havde ellers fået ok kort, 3x KK og 1xAA 1xJJ, og selvom jeg ikke raisede til mere end 3xBB, blev der folded på de fleste af dem. Kunne jeg da ikke bare have fået alle dem, hvor blinds var høje hehe.

Nå men ikke mere poker i dag. Har spillet 3 10$ sng, som heller ikke gik så godt. Første røg jeg ud med K10s, hvor floppet er K 8 6, og vi ender all in, han viser J8 op, og jeg er langt foran, indtil han slår en 8 på river 🙁 Den anden er jeg med i en pot med A2s, floppet er 7 4 A, vi ender all in, han viser 2 7 op…WTF tænkte jeg…. Nå men han slår en 7 mere på turn 🙁 og den sidste er jeg meget short med 4 tilbage og skubber med 88, bliver callet af KK uden hjælp 🙁

GODNAT OG SOV GODT.

This entry was posted in Turneringer på nettet. Bookmark the permalink.

2 Responses to 109$ EPT Frit Valg Tour

  1. Hmmm ul m8, men sådan er det jo nogle gange. Og hey du har vist også rigeligt med resultater det sidste stykke tid 😉

  2. Glenn says:

    Asger

    Ja selvfølgelig er det sådan nogen gange, det kan jeg kun give dig ret i, men det andet du skriver…..RIGELIGT MED RESULTATER????

    Kan man få for mange????? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *