Poker i Barcelona

Da jeg jo vandt den tur ned til Barcelona for at spille poker, slog vi lige 2 fluer med et smæk, da det var meningen at vi skulle have været en tur til Kreta, laver vi det om så nu holder vi bare ferien i Spanien i stedet. Så jeg tager til Barcelona den 4. september sammen med min kæreste og vores datter på 5, som faktisk har fødselsdag mens vi er dernede 🙂 Vi skal være dernede i 17 dage, og har fundet et 3. etagers hus, som vi skal leje. NU tænker i nok 3 etager 🙂 Men det er kun på 48m2 i det hele, så det er nogle små etager 🙂

 

Huset ligger i en del af Barcelona der hedder Barcelonetta, kun få meter fra stranden, hvor jeg helt sikkert skal ligge noget af tiden, for har slet ikke nået og fået noget sol i år endnu, og det er selvom vi faktisk har haft en kanon sommer.

Så det er nok her jeg vil opholde mig en del af tiden 😀

Stranden ved Barcelona 

Jeg håber på at kunne blogge så tit som muligt fra ferien 🙂

 

 

 

 

This entry was posted in Pokerrejser. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *